Energiteknik – Formler och tabeller – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Olov Elovsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Energiteknik – Formler och tabeller innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Energiteknik – Formler och tabeller är skriven av Sven Olov Elovsson och gavs ut 1996-09-01.

Energiteknik - Formler och tabeller som bok, ljudbok eller e-bok.
Energiteknik – Formler och tabeller

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 231

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Energiteknik – Formler och tabeller

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Energiteknik – Formler och tabeller. Boken är skriven av författaren Sven Olov Elovsson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Energiteknik – Formler och tabeller var 1996-09-01.

Originalspråket som Sven Olov Elovsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Maskinteknik & materialteknik vilket ger den QC 25,P.08,Pa,Pb,TJ 161 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Energiteknik – Formler och tabeller i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 160 x 15 mm och den väger så mycket som 220 g. Energiteknik – Formler och tabeller ISBN är 9789144002330. Energiteknik – Formler och tabeller är en fristående bok .


Läs Energiteknik – Formler och tabeller som bok

För dig som vill köpa och läsa Energiteknik – Formler och tabeller som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 231 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Energiteknik – Formler och tabeller som ljudbok

Vill du lyssna på Energiteknik – Formler och tabeller som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Energiteknik – Formler och tabeller som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Energiteknik – Formler och tabeller som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Energiteknik – Formler och tabeller som pocket

Energiteknik – Formler och tabeller finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Energiteknik – Formler och tabeller med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Energiteknik – Formler och tabeller med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Energiteknik – Formler och tabeller
 • Författare: Sven Olov Elovsson
 • Genre: Maskinteknik & materialteknik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 1996-09-01
 • Pris: 231
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 225 x 160 x 15 mm
 • SAB: QC 25,P.08,Pa,Pb,TJ 161
 • ISBN: 9789144002330

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Energiteknik – Formler och tabeller?

Energiteknik – Formler och tabeller är skriven av författaren Sven Olov Elovsson

När gavs Energiteknik – Formler och tabeller ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1996-09-01.

Var kan jag köpa Energiteknik – Formler och tabeller?

Vi rekommenderar att du köper Energiteknik – Formler och tabeller hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna formelsamling, som är anpassad till läroboken Energiteknik av Henrik Alvarez, är avsedd att vara ett hjälpmedel vid övningsräkning och tentamen. Förutom formler innehåller boken tabeller och diagram.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB