Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helen Dziemidko

Jämför och hitta det billigaste priset på Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder är skriven av Helen Dziemidko och gavs ut 2003-03-01.

Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som bok, ljudbok eller e-bok.
Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder. Boken är skriven av författaren Helen Dziemidko. Weteko är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder var 2003-03-01.

Originalspråket som Helen Dziemidko skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Alternativ medicin vilket ger den Vml som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 172 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 160 x 15 mm och den väger så mycket som 320 g. Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder ISBN är 9789197171816. Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder är en fristående bok .


Läs Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som bok

För dig som vill köpa och läsa Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som ljudbok

Vill du lyssna på Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder som pocket

Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder
 • Författare: Helen Dziemidko
 • Genre: Alternativ medicin
 • Förlag: Weteko
 • Utgivningsdatum: 2003-03-01
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 172
 • Fysiska dimensioner: 230 x 160 x 15 mm
 • SAB: Vml
 • ISBN: 9789197171816

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder?

Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder är skriven av författaren Helen Dziemidko

När gavs Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-03-01.

Var kan jag köpa Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder?

Vi rekommenderar att du köper Energimedicin : en banbrytande vägledning till komplementära behandlingmetoder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En komplementärmedicinsk uppslagsbok som slår en bro till skolmedicinen.Kapitlet “Att förstå energi” ger intressanta aspekter på liv, hälsa och ohälsa. 45 olika terapier, deras ursprung och hur en behandling går till beskrivs. Sista tredjedelen består av flödesscheman (Ja/nej frågor) över lättare besvär. Genom att följa tillämpligt schema får läsaren förslag på terapier som kan stödja den självläkande förmågan. Målsättningen är att öka förståelsen mellan skolmedicinen och komplementärmedicinen och visa hur de två behandlingsmetoderna kan arbeta tillsammans.

Utgivande förlag: Weteko