Endokrinologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sigbritt Werner

Jämför och hitta det billigaste priset på Endokrinologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Endokrinologi är skriven av Sigbritt Werner och gavs ut 2015-01-22.

Endokrinologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Endokrinologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 677

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Endokrinologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Endokrinologi. Boken är skriven av författaren Sigbritt Werner. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Endokrinologi var 2015-01-22.

Originalspråket som Sigbritt Werner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Endokrinologi vilket ger den Veo som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Endokrinologi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 528 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 30 mm och den väger så mycket som 1142 g. Endokrinologi ISBN är 9789147114313. Endokrinologi är en del av serien: Endokrinologi.


Läs Endokrinologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Endokrinologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 677 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Endokrinologi som ljudbok

Vill du lyssna på Endokrinologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Endokrinologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Endokrinologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Endokrinologi som pocket

Endokrinologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Endokrinologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Endokrinologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Endokrinologi
 • Författare: Sigbritt Werner
 • Genre: Endokrinologi
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2015-01-22
 • Pris: 677
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 528
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 30 mm
 • SAB: Veo
 • ISBN: 9789147114313

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Endokrinologi?

Endokrinologi är skriven av författaren Sigbritt Werner

När gavs Endokrinologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-01-22.

Var kan jag köpa Endokrinologi?

Vi rekommenderar att du köper Endokrinologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Endokrinologi, läran om kroppens inresekretoriska, hormonreglerande system, utvecklas mycket snabbt, med fler och bättre hormonanalyser och molekylärbiologiska metoder, mer specifika läkemedel och en alltmer förfinad bilddiagnostik. Här kommer bokens tredje upplaga som är omarbetad och uppdaterad på alla dessa områden.Läs merBoken handlar om sjukdomar som ofta leder till de svårfångade symtomens tyranni – trötthet, torrhet, frusenhet, svettningar, törst, värk, stelhet, ledsnad, viktrubbningar osv. Här beskrivs endokrinologin i hypotalamus, hypofys, bisköldkörtlar, sköldkörtel, bukspottkörtel, tarm, binjurar, testiklar och äggstockar. Kvinnans, mannens, barnets och den äldres endokrinologi har egna kapitel, liksom det fasta och det cirkulerande fettet, fetma, det metabola syndromet, endokrin hypertoni och ärftliga metabola sjukdomar. I egna kapitel beskrivs även stressens endokrinologi, anorexia och bulimia nervosa, transsexualism och hormondopning. Endokrinologi kan användas som introduktion till ämnet men också som snabb hjälp vid specifika patientfrågor i både öppen och sluten vård. Här finns ett stort antal faktarutor och pedagogiska bilder att tillgå, och sist i boken finns färgbilder av patienter med endokrina sjukdomstillstånd.Om författarnaBoken är skriven av kliniker och forskare från Sveriges alla sjukvårdsregioner.Huvudredaktör är Sigbritt Werner, professor i endokrinologi vid Karolinska Institutet och överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Utgivande förlag: Liber