En skälmroman – Döda fallet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Hallström

Jämför och hitta det billigaste priset på En skälmroman – Döda fallet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En skälmroman – Döda fallet är skriven av Per Hallström och gavs ut 2001-09-01.

En skälmroman - Döda fallet som bok, ljudbok eller e-bok.
En skälmroman – Döda fallet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 125

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En skälmroman – Döda fallet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En skälmroman – Döda fallet. Boken är skriven av författaren Per Hallström. Bokförlaget Atlantis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En skälmroman – Döda fallet var 2001-09-01.

Originalspråket som Per Hallström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En skälmroman – Döda fallet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 231 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 25 mm och den väger så mycket som 440 g. En skälmroman – Döda fallet ISBN är 9789174865608. En skälmroman – Döda fallet är en del av serien: Svenska klassiker utgivna av Svenska Akademien.


Läs En skälmroman – Döda fallet som bok

För dig som vill köpa och läsa En skälmroman – Döda fallet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 125 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En skälmroman – Döda fallet som ljudbok

Vill du lyssna på En skälmroman – Döda fallet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En skälmroman – Döda fallet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En skälmroman – Döda fallet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En skälmroman – Döda fallet som pocket

En skälmroman – Döda fallet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En skälmroman – Döda fallet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En skälmroman – Döda fallet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En skälmroman – Döda fallet
 • Författare: Per Hallström
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Atlantis
 • Utgivningsdatum: 2001-09-01
 • Pris: 125
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 231
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 25 mm
 • SAB: Hc.01
 • ISBN: 9789174865608

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En skälmroman – Döda fallet?

En skälmroman – Döda fallet är skriven av författaren Per Hallström

När gavs En skälmroman – Döda fallet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-09-01.

Var kan jag köpa En skälmroman – Döda fallet?

Vi rekommenderar att du köper En skälmroman – Döda fallet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Per Hallström (1866-1960) debuterade 1891, det stora genombrottsåret för nittiotalsgenerationen, och blev sedan den uthålligaste och mångsidigaste i kretsen: novellist, lyriker, dramatiker, kritiker, essäist, översättare. Sitt mäs-terskap nådde han i den korta berättelsen. I en tid då de unga diktarna på nytt har börjat odla novellen finns det anledning att påminna om Hallströms mästerskap på detta område, där han kan göra anspråk på att vara en av våra minor classics. I kortromanen “Döda fallet” (1902) låter han naturen utkräva sin hämnd. I “En skälmroman” (1906) får han en brokig skara människor att agera i en miljö som han tecknar med stöd av egna minnen. Både i skildringen av 1700-talets Norrland och 1870-talets Stock-holm öppnar sig nya världar för läsaren. I serien Svenska Klassiker utgivna av Svenska Akademien. Introduktion av akademiledamoten Lars Forssell. Kommentarer och ordförklaringar av Per Rydén.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlantis