En rolig samling, bok + cd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Bäckström

Jämför och hitta det billigaste priset på En rolig samling, bok + cd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En rolig samling, bok + cd är skriven av Linda Bäckström och gavs ut 2008-08-28.

En rolig samling, bok + cd som bok, ljudbok eller e-bok.
En rolig samling, bok + cd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 790

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En rolig samling, bok + cd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En rolig samling, bok + cd. Boken är skriven av författaren Linda Bäckström. Bonnier Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En rolig samling, bok + cd var 2008-08-28.

Originalspråket som Linda Bäckström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En rolig samling, bok + cd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 223 x 25 mm och den väger så mycket som 1180 g. En rolig samling, bok + cd ISBN är 9789162284817. En rolig samling, bok + cd är en fristående bok .


Läs En rolig samling, bok + cd som bok

För dig som vill köpa och läsa En rolig samling, bok + cd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 790 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En rolig samling, bok + cd som ljudbok

Vill du lyssna på En rolig samling, bok + cd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En rolig samling, bok + cd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En rolig samling, bok + cd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En rolig samling, bok + cd som pocket

En rolig samling, bok + cd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En rolig samling, bok + cd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En rolig samling, bok + cd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En rolig samling, bok + cd
 • Författare: Linda Bäckström
 • Genre:
 • Förlag: Bonnier Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2008-08-28
 • Pris: 790
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 297 x 223 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789162284817

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En rolig samling, bok + cd?

En rolig samling, bok + cd är skriven av författaren Linda Bäckström

När gavs En rolig samling, bok + cd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-08-28.

Var kan jag köpa En rolig samling, bok + cd?

Vi rekommenderar att du köper En rolig samling, bok + cd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En ny bok för förskolan och förskoleklassen, fylld av idéer och tips, samt 245 tydliga och fint illustrerade kort med sånger, lekar, sånglekar, fingerlekar, rim & ramsor. Korten är lätta att klippa ut och laminera! På en medföljande cd finns ett urval av sångerna och sånglekarna från korten.

Utgivande förlag: Bonnier Utbildning