En robot ramlar ner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Flygare

Jämför och hitta det billigaste priset på En robot ramlar ner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En robot ramlar ner är skriven av Ingrid Flygare och gavs ut 2017-04-03.

En robot ramlar ner som bok, ljudbok eller e-bok.
En robot ramlar ner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En robot ramlar ner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En robot ramlar ner. Boken är skriven av författaren Ingrid Flygare. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En robot ramlar ner var 2017-04-03.

Originalspråket som Ingrid Flygare skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En robot ramlar ner i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 26 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 285 x 220 x 8 mm och den väger så mycket som 370 g. En robot ramlar ner ISBN är 9789172998667. En robot ramlar ner är en fristående bok .


Läs En robot ramlar ner som bok

För dig som vill köpa och läsa En robot ramlar ner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En robot ramlar ner som ljudbok

Vill du lyssna på En robot ramlar ner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En robot ramlar ner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En robot ramlar ner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En robot ramlar ner som pocket

En robot ramlar ner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En robot ramlar ner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En robot ramlar ner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En robot ramlar ner
 • Författare: Ingrid Flygare
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2017-04-03
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 26
 • Fysiska dimensioner: 285 x 220 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789172998667

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En robot ramlar ner?

En robot ramlar ner är skriven av författaren Ingrid Flygare

När gavs En robot ramlar ner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-03.

Var kan jag köpa En robot ramlar ner?

Vi rekommenderar att du köper En robot ramlar ner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En dag ramlar en robot ner i Vegas trädgård. Den var uppe i rymden och lagade något när den träffades av rymdskrot. Vegas familj är upptagna av sina skärmar och lyssnar inte på Vega. Hon går ut till roboten som heter FI-XI.

Utgivande förlag: Opal