En riskfylld satsning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kent Svenungsson

Jämför och hitta det billigaste priset på En riskfylld satsning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En riskfylld satsning är skriven av Kent Svenungsson och gavs ut 2016-12-22.

En riskfylld satsning som bok, ljudbok eller e-bok.
En riskfylld satsning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En riskfylld satsning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En riskfylld satsning. Boken är skriven av författaren Kent Svenungsson. GML-förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En riskfylld satsning var 2016-12-22.

Originalspråket som Kent Svenungsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En riskfylld satsning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 282 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 17 mm och den väger så mycket som 447 g. En riskfylld satsning ISBN är 9789188173607. En riskfylld satsning är en fristående bok .


Läs En riskfylld satsning som bok

För dig som vill köpa och läsa En riskfylld satsning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En riskfylld satsning som ljudbok

Vill du lyssna på En riskfylld satsning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En riskfylld satsning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En riskfylld satsning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En riskfylld satsning som pocket

En riskfylld satsning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En riskfylld satsning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En riskfylld satsning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En riskfylld satsning
 • Författare: Kent Svenungsson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: GML-förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-12-22
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 282
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 17 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188173607

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En riskfylld satsning?

En riskfylld satsning är skriven av författaren Kent Svenungsson

När gavs En riskfylld satsning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-22.

Var kan jag köpa En riskfylld satsning?

Vi rekommenderar att du köper En riskfylld satsning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Curt är less på det grådaskiga 70-talets Sverige där han driver ett litet företag i en svensk småstad. Livet som småföretagare är en ständig kamp med regelverket och han upplever hur han tvingas jobba dygnet runt för att få det att gå ihop. Så en dag får han syn på en annons i en tidning om att investera i andelslägenheter på det vackra Sri Lanka i Indiska oceanen. Han nappar och äventyret på paradisön börjar. Men snart visar det sig att även i paradiset finns det ormar och att ön omgärdas av lömska hajar.Boken “En riskfylld satsning” tar sin början i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. En tid då vi svenskar av olika skäl sökte investeringsobjekt i andra länder. En del var trötta på den kalla årstiden och ville skaffa en lägenhet eller hus i ett varmare land för att bo i under vintern eller på ålderns höst. Andra sökte rena investeringsobjekt för att få avkastning på sina besparingar. Åter andra var rädda för den ökande socialiseringen och sökte en reträttväg.

Utgivande förlag: GML-förlag