En ond tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Deepti Kapoor

Jämför och hitta det billigaste priset på En ond tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En ond tid är skriven av Deepti Kapoor och gavs ut .

En ond tid som bok, ljudbok eller e-bok.
En ond tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En ond tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En ond tid. Boken är skriven av författaren Deepti Kapoor. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En ond tid var .

Originalspråket som Deepti Kapoor skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur|Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för En ond tid är det: 9789100184971.


Läs En ond tid som bok

För dig som vill köpa och läsa En ond tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En ond tid som ljudbok

Vill du lyssna på En ond tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En ond tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En ond tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En ond tid som pocket

En ond tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En ond tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En ond tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En ond tid
  • Författare: Deepti Kapoor
  • Genre: Skönlitteratur|Deckare
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 259
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789100184971

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En ond tid?

En ond tid är skriven av författaren Deepti Kapoor

När gavs En ond tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa En ond tid?

Vi rekommenderar att du köper En ond tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Något av det bästa jag läst på länge. Nästan Don Winslow-klass!" – Jens Lapidus "Efterlängtad läsning" – Isabella Löwengrip "Svårt beroendeframkallande." – PUBLISHERS WEEKLY "Sensationellt bra." – LEE CHILD "En ond tid är en gangstersaga av den gamla skolan, omöjlig att lägga ifrån sig."- RUMAAN ALAM En tidig morgon i New Delhi kör en lyxig Mercedes rakt in i ett nattläger för fattiga daglönare. Fem människor dör. Den chockade man som grips för brottet arbetar för familjen Wadia, en av Indiens mest inflytelserika familjer. Varför befinner han sig i bilen och vad är det han döljer? "En ond tid" utspelar sig i maktens absoluta centrum, där skillnaden mellan brottslighet och politik är hårfin. Sunny, arvtagare till familjen Wadias affärsimperium, är en eftertraktad playboy som drömmer om att förändra familjens skamfilade rykte. När han träffar Neda, en ung journalist, kommer hans drömmar och familjens krav omedelbart på kollisionskurs med varandra. Det kommer an på Ajay, Sunnys undergivne tjänare, att organisera deras hemliga möten. Men Ajay bär också på en hemlighet. Och har en hämnd att utkräva. "En ond tid" är en gastkramande thriller och en episk släktkrönika om det moderna Indien, där pengar, kontakter och familjeband avgör allt. Den för tankarna till klassiska berättelser om makt, korruption och släktlojaliteter, som Gudfadern och Succession.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag