En nyckel, en gåta och fyra brev – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rebecca Stead

Jämför och hitta det billigaste priset på En nyckel, en gåta och fyra brev innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En nyckel, en gåta och fyra brev är skriven av Rebecca Stead och gavs ut 2013-11-05.

En nyckel, en gåta och fyra brev som bok, ljudbok eller e-bok.
En nyckel, en gåta och fyra brev

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En nyckel, en gåta och fyra brev

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En nyckel, en gåta och fyra brev. Boken är skriven av författaren Rebecca Stead. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En nyckel, en gåta och fyra brev var 2013-11-05.

Originalspråket som Rebecca Stead skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa En nyckel, en gåta och fyra brev i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 199 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 120 g. En nyckel, en gåta och fyra brev ISBN är . En nyckel, en gåta och fyra brev är en fristående bok .


Läs En nyckel, en gåta och fyra brev som bok

För dig som vill köpa och läsa En nyckel, en gåta och fyra brev som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En nyckel, en gåta och fyra brev som ljudbok

Vill du lyssna på En nyckel, en gåta och fyra brev som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En nyckel, en gåta och fyra brev som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En nyckel, en gåta och fyra brev som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En nyckel, en gåta och fyra brev som pocket

En nyckel, en gåta och fyra brev finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En nyckel, en gåta och fyra brev med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En nyckel, en gåta och fyra brev med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En nyckel, en gåta och fyra brev
 • Författare: Rebecca Stead
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2013-11-05
 • Pris: 49
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 199
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En nyckel, en gåta och fyra brev?

En nyckel, en gåta och fyra brev är skriven av författaren Rebecca Stead

När gavs En nyckel, en gåta och fyra brev ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-11-05.

Var kan jag köpa En nyckel, en gåta och fyra brev?

Vi rekommenderar att du köper En nyckel, en gåta och fyra brev hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Någon lämnar ett mystiskt brev till Miranda: Jag har kommit för att rädda livet på din vän, och på mig själv. Det kommer fler brev och långsamt inser Miranda att avsändaren känner till allt om hennes liv. Även sådant som inte har inträffat. Rebecca Stead är född 1968 i New York där hon fortfarande bor, nu tillsammans med sin man och två söner. En nyckel, en gåta och fyra brev utspelar sig i hennes barndoms Manhattan under sent 70-tal. Rebeccas älsklingsbok när hon var barn var densamma som Mirandas: Ett veck i tiden av Madeleine L’Engle. Citaten från boken är från Anna Braws översättning (Libris förlag).

Utgivande förlag: En bok för alla