En ny vän – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Bergvall

Jämför och hitta det billigaste priset på En ny vän innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En ny vän är skriven av Sofia Bergvall och gavs ut 2014-01-15.

En ny vän som bok, ljudbok eller e-bok.
En ny vän

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En ny vän

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En ny vän. Boken är skriven av författaren Sofia Bergvall. Vilja förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En ny vän var 2014-01-15.

Originalspråket som Sofia Bergvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En ny vän i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 54 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 120 x 10 mm och den väger så mycket som 124 g. En ny vän ISBN är 9789175671161. En ny vän är en del av serien: Sorah-serien (del 1).


Läs En ny vän som bok

För dig som vill köpa och läsa En ny vän som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En ny vän som ljudbok

Vill du lyssna på En ny vän som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En ny vän som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En ny vän som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En ny vän som pocket

En ny vän finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En ny vän med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En ny vän med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En ny vän
 • Författare: Sofia Bergvall
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vilja förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-01-15
 • Pris: 135
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 54
 • Fysiska dimensioner: 180 x 120 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175671161

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En ny vän?

En ny vän är skriven av författaren Sofia Bergvall

När gavs En ny vän ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-15.

Var kan jag köpa En ny vän?

Vi rekommenderar att du köper En ny vän hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sedan en tid bor Sorah i Sverige. Hon har flytt från ett land där det är krig. Det tar tid att vänja sig vid att leva ensam i ett nytt land. Men så får Sorah börja som praktikant i en svensk kyrka. Där får hon nya vänner på ett sätt som hon inte hade väntat sig.Att finna en ny vän i en arbetsgemenskap är oväntat och härligt. Att möta fördomar och se att de kommer på skam är också en seger. Sverige är kanske inte alltid så kallt och stelbent som det först verkar.I historien finns det flera aspekter som är intressanta att diskutera och fundera över.

Utgivande förlag: Vilja förlag