En noshörning som husdjur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julia Groth

Jämför och hitta det billigaste priset på En noshörning som husdjur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En noshörning som husdjur är skriven av Julia Groth och gavs ut 2022-03-03.

En noshörning som husdjur som bok, ljudbok eller e-bok.
En noshörning som husdjur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En noshörning som husdjur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En noshörning som husdjur. Boken är skriven av författaren Julia Groth. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En noshörning som husdjur var 2022-03-03.

Originalspråket som Julia Groth skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för En noshörning som husdjur är det: 9789179773144.


Läs En noshörning som husdjur som bok

För dig som vill köpa och läsa En noshörning som husdjur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En noshörning som husdjur som ljudbok

Vill du lyssna på En noshörning som husdjur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En noshörning som husdjur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En noshörning som husdjur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En noshörning som husdjur som pocket

En noshörning som husdjur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En noshörning som husdjur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En noshörning som husdjur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En noshörning som husdjur
  • Författare: Julia Groth
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-03
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179773144

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En noshörning som husdjur?

En noshörning som husdjur är skriven av författaren Julia Groth

När gavs En noshörning som husdjur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-03.

Var kan jag köpa En noshörning som husdjur?

Vi rekommenderar att du köper En noshörning som husdjur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En färgexplosion för alla som älskar djur och drömmer om ett eget husdjur! Det finns många olika djur som man kan vilja ha. En noshörning att leka med, en blåval i badkaret eller varför inte en stilig giraff som når upp till äpplena i trädet. En krokodil eller en apa går förstås också bra. Eller en lång slingrig orm som kan gunga kompisarna! Men hur huvudpersonen i den här berättelsen än lägger fram sina önskningar, så har mamma och pappa alltid en bra anledning till varför det inte går. Julia Groth är illustratör, mönsterskapare och barnboksförfattare. Hennes stilsäkra bilderbok "En noshörning som husdjur" är en smart och fantasifull kavalkad av färger, vackra mönster och olika spännande djur. Får barnet i berättelsen någonsin ett husdjur? Det får bara du som läser veta.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen