En mosaik Religionskunskap 1 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olov Jansson

Jämför och hitta det billigaste priset på En mosaik Religionskunskap 1 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En mosaik Religionskunskap 1 är skriven av Olov Jansson och gavs ut 2011-04-18.

En mosaik Religionskunskap 1 som bok, ljudbok eller e-bok.
En mosaik Religionskunskap 1

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 489

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En mosaik Religionskunskap 1

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En mosaik Religionskunskap 1. Boken är skriven av författaren Olov Jansson. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En mosaik Religionskunskap 1 var 2011-04-18.

Originalspråket som Olov Jansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religionskunskap vilket ger den C som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En mosaik Religionskunskap 1 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 264 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 520 g. En mosaik Religionskunskap 1 ISBN är 9789152310267. En mosaik Religionskunskap 1 är en fristående bok .


Läs En mosaik Religionskunskap 1 som bok

För dig som vill köpa och läsa En mosaik Religionskunskap 1 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 489 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En mosaik Religionskunskap 1 som ljudbok

Vill du lyssna på En mosaik Religionskunskap 1 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En mosaik Religionskunskap 1 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En mosaik Religionskunskap 1 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En mosaik Religionskunskap 1 som pocket

En mosaik Religionskunskap 1 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En mosaik Religionskunskap 1 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En mosaik Religionskunskap 1 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En mosaik Religionskunskap 1
 • Författare: Olov Jansson
 • Genre: Religionskunskap
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2011-04-18
 • Pris: 489
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 264
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 15 mm
 • SAB: C
 • ISBN: 9789152310267

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En mosaik Religionskunskap 1?

En mosaik Religionskunskap 1 är skriven av författaren Olov Jansson

När gavs En mosaik Religionskunskap 1 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-04-18.

Var kan jag köpa En mosaik Religionskunskap 1?

Vi rekommenderar att du köper En mosaik Religionskunskap 1 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bokens överskådliga faktatexter följer en bestämd struktur med syfte att öka förståelsen av såväl religionernas innehåll, som deras roll i dagens samhälle.I tre kapitel definieras grundläggande begrepp inom området kultur och religion. Samspelet mellan religion, kultur och vetenskap diskuteras liksom mångkultur och sekularisering. En annan fråga som belyses är den egna kulturella bakgrundens betydelse, när det gäller att tolka och förstå omgivningen. Blocket avslutas med en inblick i frågan om nationella minoriteter och religionsfrihet.Religioner och livsåskådningar innehåller sex välstrukturerade kapitel om de fem världsreligionerna och om nya rörelser, både religiösa och sekulära. Varje religion beskrivs systematiskt utifrån grundtankar, riktningar och livets skeden. Att vara människa består av fyra temakapitel; Etik, Identitet, Kärlek och Döden som erbjuder både fakta och problematiserande text. De kan utgöra en grund för elevens egna ställningstaganden och inspirera vidare i bearbetandet av de stora livsfrågorna.Alla kapitel avslutas med diskussionsfrågor och nyckelord.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning