En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lennart Schön

Jämför och hitta det billigaste priset på En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel är skriven av Lennart Schön och gavs ut 2014-07-10.

En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som bok, ljudbok eller e-bok.
En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 340

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel. Boken är skriven av författaren Lennart Schön. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel var 2014-07-10.

Originalspråket som Lennart Schön skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Kv-c.46,Kv-c.5 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 490 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 34 mm och den väger så mycket som 1040 g. En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel ISBN är 9789144102771. En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel är en fristående bok .


Läs En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som bok

För dig som vill köpa och läsa En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 340 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som ljudbok

Vill du lyssna på En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel som pocket

En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel
 • Författare: Lennart Schön
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2014-07-10
 • Pris: 340
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 490
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 34 mm
 • SAB: Kv-c.46,Kv-c.5
 • ISBN: 9789144102771

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel?

En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel är skriven av författaren Lennart Schön

När gavs En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-10.

Var kan jag köpa En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel?

Vi rekommenderar att du köper En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Detta är en bok om Sveriges ekonomiska historia under två sekler som präglats av snabb förändring av ekonomi och samhälle – från jordbruks samhällets omvandling i början av 1800-talet över industrialisering och exporttillväxt till dagens tjänstesamhälle med IT och ny kunskap i centrum. Boken ger långsiktiga perspektiv på förändringens drivkrafter och samman hangen i historien, både bakåt och framåt i tiden. Det är en bok om samspelet mellan teknik, ekonomi och samhälle. Innovativa företag, nya sociala krafter, skiften i den ekonomiska politiken och nya internationella förhållanden har drivit tillväxt och omvandling under den moderna ekonomiska historien. Samspelet har utspelat sig i långa cykliska förlopp där globala kriser öppnat vägar till omvandling i nya banor – krisen kring 2010 kan vara den senaste i raden.Svensk ekonomi har i det långa perspektivet varit framgångsrik i många avseenden men har också gått genom perioder av svagare utveckling. Boken presenterar de breda linjerna, behandlar orsakssammanhang och ger mängder av konkreta exempel på omvandlingens krafter. Boken grundar sig på forskning men riktar sig till en bred läsekrets av forskare, studenter och en samhällsintresserad allmänhet.2007 fick författaren Pro Lingua-priset för sin bok.

Utgivande förlag: Studentlitteratur