En månad på landet

En månad på landet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av J L Carr

Jämför och hitta det billigaste priset på En månad på landet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En månad på landet är skriven av J L Carr och gavs ut .

En månad på landet som bok, ljudbok eller e-bok.
En månad på landet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En månad på landet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En månad på landet. Boken är skriven av författaren J L Carr. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En månad på landet var .

Originalspråket som J L Carr skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för En månad på landet är det: 9789180230292.


Läs En månad på landet som bok

För dig som vill köpa och läsa En månad på landet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En månad på landet som ljudbok

Vill du lyssna på En månad på landet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En månad på landet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En månad på landet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En månad på landet som pocket

En månad på landet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En månad på landet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En månad på landet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En månad på landet
  • Författare: J L Carr
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180230292

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En månad på landet?

En månad på landet är skriven av författaren J L Carr

När gavs En månad på landet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa En månad på landet?

Vi rekommenderar att du köper En månad på landet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Modern brittisk klassiker för första gången i svensk översättning</b> <b>»Ett mästerverk. En av de bästa romaner jag läst om första världskriget.« Carl-Johan Malmberg </b> En veteran från första världskriget anländer till den avlägsna byn Oxgodby i Yorkshire för att tillbringa sommaren med att restaurera en nyligen upptäckt muralmålning från medeltiden. Tom Birkin har kriget och ett misslyckat äktenskap bakom sig, men i kyrkan där han både bor och arbetar finner han ett lugn i dagarnas likformighet. Omgiven av den vackra, fridfulla landsbygden avtäcker han långsamt den anonyma konstnärens tolkning av Yttersta Domen och erfar samtidigt en känsla av förnyelse och framtidstro. Men när sommaren går mot sitt slut och arbetet är klart ställs Birkin inför valet att stanna eller lämna Oxgodby för alltid. I J. L. Carrs <i>En månad på landet</i> minns en krigsveteran den idylliska sommaren 1920. Han reflekterar över tidens gång, konstens kraft och hur minnet av denna månad på landet hjälpt honom under svåra tider. Boken nominerades till <i>Booker Prize </i>och vann <i>The Guardian Fiction Prize</i> 1980. I översättning av Ragnar Strömberg. J. L. CARR [1912-1994] var en engelsk författare, förläggare och excentriker. Efter att ha arbetat som lärare och rektor under många år drog sig Carr tillbaka och grundade ett litet förlag. Carr skrev åtta romaner under sitt liv varav två har filmatiserats: <i>En månad på landet</i>, med skådespelare som Colin Firth och Kenneth Branagh, och <i>A Day in Summer</i>. »Jag har aldrig träffat någon som inte älskat<i> En månad på landet</i>. En av de bästa böcker jag läst.« Richard Osman

Utgivande förlag: Modernista