En liten gnutta tur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Liz Pichon

Jämför och hitta det billigaste priset på En liten gnutta tur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En liten gnutta tur är skriven av Liz Pichon och gavs ut 2019-06-12.

En liten gnutta tur som bok, ljudbok eller e-bok.
En liten gnutta tur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En liten gnutta tur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En liten gnutta tur. Boken är skriven av författaren Liz Pichon. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En liten gnutta tur var 2019-06-12.

Originalspråket som Liz Pichon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En liten gnutta tur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 253 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 150 x 16 mm och den väger så mycket som 286 g. En liten gnutta tur ISBN är . En liten gnutta tur är en del av serien: Tom Gates (del 7).


Läs En liten gnutta tur som bok

För dig som vill köpa och läsa En liten gnutta tur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En liten gnutta tur som ljudbok

Vill du lyssna på En liten gnutta tur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En liten gnutta tur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En liten gnutta tur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En liten gnutta tur som pocket

En liten gnutta tur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En liten gnutta tur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En liten gnutta tur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En liten gnutta tur
 • Författare: Liz Pichon
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2019-06-12
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 253
 • Fysiska dimensioner: 195 x 150 x 16 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En liten gnutta tur?

En liten gnutta tur är skriven av författaren Liz Pichon

När gavs En liten gnutta tur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-12.

Var kan jag köpa En liten gnutta tur?

Vi rekommenderar att du köper En liten gnutta tur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tom Gates är tillbaka i den sjunde boken full med roliga upptåg och galna pinsamheter. Tom, Derek och Norman inser att de måste öva intensivt inför den stora rockbandstävlingen. Men det är lugnt, de har massor av tid. Det är ingen panik alls. Ännu. Problemet är bara att mitt i allt dyker det upp en nitisk skolinspektör, en ny jätterolig TV-serie och så måste grannens bortsprungna katt hittas. Hur ska Tom hinna allt? Återstår bara att hoppas på turen! Liz Pichon är en engelsk författare och illustratör. Hon har bland annat skrivit tio böcker om Tom Gates, och vunnit en rad priser för sin bokserie. Bland andra Roald Dahl Funny Prize, Waterstone s Children s Book Prize och Blue Peter Book Award.

Utgivande förlag: Alfabeta