En liten bok om kött och chark – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Högström

Jämför och hitta det billigaste priset på En liten bok om kött och chark innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En liten bok om kött och chark är skriven av Jenny Högström och gavs ut 2016-05-17.

En liten bok om kött och chark som bok, ljudbok eller e-bok.
En liten bok om kött och chark

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En liten bok om kött och chark

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En liten bok om kött och chark. Boken är skriven av författaren Jenny Högström. Pequod Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En liten bok om kött och chark var 2016-05-17.

Originalspråket som Jenny Högström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa En liten bok om kött och chark i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 170 x 5 mm och den väger så mycket som 166 g. En liten bok om kött och chark ISBN är 9789186617349. En liten bok om kött och chark är en fristående bok .


Läs En liten bok om kött och chark som bok

För dig som vill köpa och läsa En liten bok om kött och chark som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En liten bok om kött och chark som ljudbok

Vill du lyssna på En liten bok om kött och chark som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En liten bok om kött och chark som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En liten bok om kött och chark som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En liten bok om kött och chark som pocket

En liten bok om kött och chark finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En liten bok om kött och chark med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En liten bok om kött och chark med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En liten bok om kött och chark
 • Författare: Jenny Högström
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Pequod Press
 • Utgivningsdatum: 2016-05-17
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner: 200 x 170 x 5 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789186617349

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En liten bok om kött och chark?

En liten bok om kött och chark är skriven av författaren Jenny Högström

När gavs En liten bok om kött och chark ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-17.

Var kan jag köpa En liten bok om kött och chark?

Vi rekommenderar att du köper En liten bok om kött och chark hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En liten bok om kött och chark handlar om graviditet, om ideologi och om inbillning. Om en tillblivelse som också rymmer ett slags död.Dikterna är essäistiska, sakliga, flippade och skräckslagna och innehåller spår av politisk filosofi, bibelcitat, boskapsfantasier, aliens och kattungar.Jenny Högström är född 1974 och bosatt i Göteborg. Jenny är verksam som litteraturkritiker, författare och översättare. 2015 utkom Achtung Blitzkrieg, en erotisk fan fiction illustrerad av Lars Krantz. Detta är hennes diktdebut.

Utgivande förlag: Pequod Press