En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Danielle Marchant

Jämför och hitta det billigaste priset på En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar är skriven av Danielle Marchant och gavs ut 2019-03-07.

En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som bok, ljudbok eller e-bok.
En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar. Boken är skriven av författaren Danielle Marchant. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar var 2019-03-07.

Originalspråket som Danielle Marchant skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 152 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som . En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar ISBN är . En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar är en fristående bok .


Läs En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som bok

För dig som vill köpa och läsa En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som ljudbok

Vill du lyssna på En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar som pocket

En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar
 • Författare: Danielle Marchant
 • Genre:
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-03-07
 • Pris: 75
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 152 x 110 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar?

En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar är skriven av författaren Danielle Marchant

När gavs En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-07.

Var kan jag köpa En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar?

Vi rekommenderar att du köper En liten bok om konsten att ta en paus : 20 mindfulnessövningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med dagens höga tempo blir våra hjärnor ständigt överbelastade och vi får svårt att se klart, hamnar i obalans och sover dåligt. Ta en paus och få kraft både att fånga upp möjligheterna och att tackla utmaningarna du möter i vardagen. En del övningar kan du göra regelbundet, till och med varje dag, och de fungerar kanske bäst på det viset. Andra är användbara i vissa situationer eller under vissa omständigheter. Övningarna har olika inriktningar, t.ex. att ta en paus från tankar på högvarv, att ta en paus för att känna tacksamhet, att ta en paus för att få livskraft, att ta en paus för att sova lugnt och/eller att ta en paus för att komma i balans. En liten bok om konsten att ta en paus är en skattkista fylld av enkla övningar som gör dig lugn och fokuserad och ger dig ny energi.

Utgivande förlag: Tukan förlag