En lantbrukskurs – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rudolf Steiner

Jämför och hitta det billigaste priset på En lantbrukskurs innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En lantbrukskurs är skriven av Rudolf Steiner och gavs ut 2005-06-01.

En lantbrukskurs som bok, ljudbok eller e-bok.
En lantbrukskurs

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 155

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En lantbrukskurs

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En lantbrukskurs. Boken är skriven av författaren Rudolf Steiner. Kosmos förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En lantbrukskurs var 2005-06-01.

Originalspråket som Rudolf Steiner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgårdsskötsel: växter vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En lantbrukskurs i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 225 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 23 mm och den väger så mycket som 460 g. En lantbrukskurs ISBN är 9789186066529. En lantbrukskurs är en fristående bok .


Läs En lantbrukskurs som bok

För dig som vill köpa och läsa En lantbrukskurs som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 155 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En lantbrukskurs som ljudbok

Vill du lyssna på En lantbrukskurs som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En lantbrukskurs som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En lantbrukskurs som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En lantbrukskurs som pocket

En lantbrukskurs finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En lantbrukskurs med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En lantbrukskurs med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En lantbrukskurs
 • Författare: Rudolf Steiner
 • Genre: Trädgårdsskötsel: växter
 • Förlag: Kosmos förlag
 • Utgivningsdatum: 2005-06-01
 • Pris: 155
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 225
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186066529

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En lantbrukskurs?

En lantbrukskurs är skriven av författaren Rudolf Steiner

När gavs En lantbrukskurs ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-06-01.

Var kan jag köpa En lantbrukskurs?

Vi rekommenderar att du köper En lantbrukskurs hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Kosmos förlag