En idiot i Härkila

En idiot i Härkila – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Albin Lantz

Jämför och hitta det billigaste priset på En idiot i Härkila innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En idiot i Härkila är skriven av Albin Lantz och gavs ut .

En idiot i Härkila som bok, ljudbok eller e-bok.
En idiot i Härkila

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En idiot i Härkila

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En idiot i Härkila. Boken är skriven av författaren Albin Lantz. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En idiot i Härkila var .

Originalspråket som Albin Lantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för En idiot i Härkila är det: 9789180089784.


Läs En idiot i Härkila som bok

För dig som vill köpa och läsa En idiot i Härkila som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En idiot i Härkila som ljudbok

Vill du lyssna på En idiot i Härkila som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En idiot i Härkila som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En idiot i Härkila som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En idiot i Härkila som pocket

En idiot i Härkila finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En idiot i Härkila med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En idiot i Härkila med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En idiot i Härkila
  • Författare: Albin Lantz
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089784

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En idiot i Härkila?

En idiot i Härkila är skriven av författaren Albin Lantz

När gavs En idiot i Härkila ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa En idiot i Härkila?

Vi rekommenderar att du köper En idiot i Härkila hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Manne ska skjuta sin första älg idag. Det är allt han tänkt på och pratat om de senaste månaderna. Idag är det äntligen dags. Men när alla pass är utdelade och jakten ska börja kommer Ebba fram och erbjuder honom en deal. Om Manne låter bli att skjuta någon älg så ska hon se till att Mannes morsa inte blir av med jobbet. Med ett språk och en miljö som skapar igenkänning för många ungdomar från mindre orter i Sverige kan den här serien bli den nya favoriten. Berättelsen öppnar upp för samtal om klass och moraliska dilemman utan att tappa sin spänning och autenticitet. En bok för alla som vill ha en vardagsnära men spännande bok om natur, jakt och coola fordon! <i>En idiot i Härkila</i> är första delen i serien Jaktmarker. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag