En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Falstaff Fakir

Jämför och hitta det billigaste priset på En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band är skriven av Falstaff Fakir och gavs ut 2004-04-01.

En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som bok, ljudbok eller e-bok.
En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band. Boken är skriven av författaren Falstaff Fakir. Bakhåll är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band var 2004-04-01.

Originalspråket som Falstaff Fakir skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Humor vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 79 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 130 x 6 mm och den väger så mycket som 121 g. En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band ISBN är 9789177422143. En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band är en fristående bok .


Läs En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som bok

För dig som vill köpa och läsa En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som ljudbok

Vill du lyssna på En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band som pocket

En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band
 • Författare: Falstaff Fakir
 • Genre: Humor
 • Förlag: Bakhåll
 • Utgivningsdatum: 2004-04-01
 • Pris: 89
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 79
 • Fysiska dimensioner: 205 x 130 x 6 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177422143

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band?

En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band är skriven av författaren Falstaff Fakir

När gavs En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-04-01.

Var kan jag köpa En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band?

Vi rekommenderar att du köper En hvar sin egen professor eller Allt menskligt vetande i sammandrag : kortfattad encyklopedi : III delar i ett band hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En nyutgåva av den legendariska pedagogikparodin Envar sin egen professor av signaturen Falstaff, fakir – en evigt ung bok som trots att mer än ett sekel passerat har behållit sin fräcka satiriska skärpa.Boken har undertiteln “Allt mänskligt vetande i sammandrag” och är en träffsäker drift med det typiska läraretonfallet, med handböckernas typiska förenklingar, med den typiske pedagogens änglatålmodiga försök att göra komplicerade sammanhang lättsamma och lättbegripliga – dvs det välmenta projekt som så många lärare genom tiderna har åtagit sig men som så ofta har slutat i platt fall.

Utgivande förlag: Bakhåll