En hemlig vän – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katarina Genar

Jämför och hitta det billigaste priset på En hemlig vän innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En hemlig vän är skriven av Katarina Genar och gavs ut 2022-01-17.

En hemlig vän som bok, ljudbok eller e-bok.
En hemlig vän

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En hemlig vän

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En hemlig vän. Boken är skriven av författaren Katarina Genar. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En hemlig vän var 2022-01-17.

Originalspråket som Katarina Genar skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för En hemlig vän är det: 9789179772291.


Läs En hemlig vän som bok

För dig som vill köpa och läsa En hemlig vän som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En hemlig vän som ljudbok

Vill du lyssna på En hemlig vän som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En hemlig vän som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En hemlig vän som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En hemlig vän som pocket

En hemlig vän finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En hemlig vän med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En hemlig vän med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En hemlig vän
  • Författare: Katarina Genar
  • Genre:
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-17
  • Pris: 149
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179772291

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En hemlig vän?

En hemlig vän är skriven av författaren Katarina Genar

När gavs En hemlig vän ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-17.

Var kan jag köpa En hemlig vän?

Vi rekommenderar att du köper En hemlig vän hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Henrietta är arg. Mamma jobbar nästan hela tiden och den nya skolan är inte kul! Den enda ljuspunkten är den snälla, men mystiska herr Wallgren som bor i Henriettas hus. Men vem är han egentligen? Och vem är den mystiska lilla flickan som leker med gungorna på gården? Allt börjar med att Henrietta tappar nycklarna … Fantasi och verklighet vävs ihop i Katarina Genars stämningsfulla debutbok från 2010. Denna spännande och suggestiva barnroman kommer nu i en efterlängtad nyutgåva. KATARINA GENAR har hyllats för sin förmåga att skriva kort och lättläst, med ett rakt och klart språk. Motiven är ofta gåtfulla, magiskt realistiska och vackert vemodiga i Maria Gripes anda. Hennes serie "Bortom tid och rum" är fristående böcker med magiska inslag och spännande handling där dåtid och nutid flätas samman. Läs också: "Pensionat Vidablicks gåta", "Den magiska kappan", "Röda spår", "Silvervinges hemlighet", "Spökflickan" och "Glasfågelns grav".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen