En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken är skriven av Marie Andersson och gavs ut 2016-05-04.

En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som bok, ljudbok eller e-bok.
En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken. Boken är skriven av författaren Marie Andersson. Trafik-Nostalgiska Förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken var 2016-05-04.

Originalspråket som Marie Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Guider till museer, historiska platser & konstgallerier Konstformer vilket ger den Ncaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 280 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 171 x 19 mm och den väger så mycket som 791 g. En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken ISBN är 9789187695100. En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken är en fristående bok .


Läs En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som bok

För dig som vill köpa och läsa En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som ljudbok

Vill du lyssna på En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken som pocket

En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken
 • Författare: Marie Andersson
 • Genre: Guider till museer, historiska platser & konstgallerier Konstformer
 • Förlag: Trafik-Nostalgiska Förlaget
 • Utgivningsdatum: 2016-05-04
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 280
 • Fysiska dimensioner: 240 x 171 x 19 mm
 • SAB: Ncaa
 • ISBN: 9789187695100

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken?

En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken är skriven av författaren Marie Andersson

När gavs En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-04.

Var kan jag köpa En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken?

Vi rekommenderar att du köper En guide till konsten i tunnelbanan och i den övriga SL-trafiken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Stockholms Tunnelbana kallas ofta för världens längsta konstutställning och med sina drygt 90 stationer med konst gör den verkligen skäl för benämningen.Marie Andersson är konstvetare och konstguide och har visat och skrivit om konsten i tunnelbanan under drygt 15 år. I denna guide till konsten i tunnelbanandelar hon med sig av sin gedigna kunskap. Alla stationer beskrivs i text och illustreras med Hans Ekestangs vackra fotografier.Resan i konstens värld kan börja!

Utgivande förlag: Trafik-Nostalgiska Förlaget