En förtrollad ö

En förtrollad ö – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nora Roberts

Jämför och hitta det billigaste priset på En förtrollad ö innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En förtrollad ö är skriven av Nora Roberts och gavs ut 2015-10-13.

En förtrollad ö som bok, ljudbok eller e-bok.
En förtrollad ö

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En förtrollad ö

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En förtrollad ö. Boken är skriven av författaren Nora Roberts. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En förtrollad ö var 2015-10-13.

Originalspråket som Nora Roberts skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa En förtrollad ö i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 324 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 187 g. En förtrollad ö ISBN är 9789174294859. En förtrollad ö är en del av serien: Three Sisters Island-trilogin(del 1).


Läs En förtrollad ö som bok

För dig som vill köpa och läsa En förtrollad ö som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En förtrollad ö som ljudbok

Vill du lyssna på En förtrollad ö som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En förtrollad ö som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En förtrollad ö som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En förtrollad ö som pocket

En förtrollad ö finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En förtrollad ö med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En förtrollad ö med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En förtrollad ö
 • Författare: Nora Roberts
 • Genre:
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2015-10-13
 • Pris: 69
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 324
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789174294859

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En förtrollad ö?

En förtrollad ö är skriven av författaren Nora Roberts

När gavs En förtrollad ö ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-13.

Var kan jag köpa En förtrollad ö?

Vi rekommenderar att du köper En förtrollad ö hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Redan på färjan känner Nell Channing att hon har hittat hem. Den lilla ön Three Sisters Island har en närmast magisk dragningskraft på henne där den träder fram med sitt vita fyrtorn, sina pittoreska stugor och dramatiska klippor. Nell faller pladask och när hon lyckas få jobb på det mysiga caféet i öns bokhandel dröjer det inte länge innan hon bestämmer sig för att slå sig ner i det lilla samhället för gott.Nell lär snabbt känna öns invånare: den karismatiska Mia som driver bokhandeln och kan allt om platsens mytomspunna historia, den charmige sheriffen Zack och hans syster, polisen Ripley. Men hur trygg är Nell egentligen på Three Sisters Island? På flykt undan ett destruktivt förhållande vågar hon inte avslöja sin verkliga identitet. När onda krafter från det förflutna hotar Nell sätts hennes nyfunna vänner på prov.En förtrollad ö är den första delen i Nora Roberts romantrilogi Three Sisters Island.En varm berättelse full av kärlek, systerskap och magi.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket