En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tommy Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet är skriven av Tommy Eriksson och gavs ut 2013-04-06.

En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som bok, ljudbok eller e-bok.
En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet. Boken är skriven av författaren Tommy Eriksson. Agerings Bokförlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet var 2013-04-06.

Originalspråket som Tommy Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den 978.00497520092,Kqae som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 351 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 163 x 33 mm och den väger så mycket som 714 g. En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet ISBN är 9789186119171. En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet är en fristående bok .


Läs En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som bok

För dig som vill köpa och läsa En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som ljudbok

Vill du lyssna på En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet som pocket

En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet
 • Författare: Tommy Eriksson
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Agerings Bokförlag AB
 • Utgivningsdatum: 2013-04-06
 • Pris: 227
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 351
 • Fysiska dimensioner: 222 x 163 x 33 mm
 • SAB: 978.00497520092,Kqae
 • ISBN: 9789186119171

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet?

En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet är skriven av författaren Tommy Eriksson

När gavs En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-06.

Var kan jag köpa En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet?

Vi rekommenderar att du köper En dödsvind för mitt folk. Sitting Bull. Livet, komplotten, mordet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I råkall gryning bankar döden på en grovhuggen stugdörr vid en tillfrusen flod i South Dakota, USA. En skoningslös strid följer. Sitting Bull faller livlös till marken badande i blod. Året är 1890. Tidernas mest berömda indianhövding är mördad. Och den vita “härskarrasen” triumferar.Utifrån ett rikt källmaterial skildrar författaren den makalöse siouxledaren Sitting Bulls högdramatiska livssaga i 1800-talets amerikanska västern. Hövdingen sviker aldrig sina indianska ideal. Han offrar allt för lakotafolkets rätt att vandra “den röda vägen”. Andlighet och hemland är en okränkbar enhet. Men de vita invadörerna har andra ide’er…Jagade av överste Nelson Miles trupper hamnar Sitting Bulls friskaror i landsflykt i Kanada. Svält och umbäranden tvingar dem tilbaka till USA och reservatets träldom. Här utvecklas en mental maktkamp mellan Sitting Bull och den baksluge indianagenten James McLaughlin. Slutet är nära…Med Sittings Bulls unikt sammansatta person i centrum får läsaren en rundmålning av ett avgörande skede i USA:s imperiala födelse. Aggressionskrigen mot urinvånarna, landstölderna och de hundratals brutna indianfördragen är själva grundvalen för den statsbildning vi känner som USA.Det har länge saknats en svenskspråkig biografi om Sitting Bull, vilket gör detta arbete så mycket angelägnare.

Utgivande förlag: Agerings Bokförlag AB