En bok om en bög – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nalle Windahl

Jämför och hitta det billigaste priset på En bok om en bög innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En bok om en bög är skriven av Nalle Windahl och gavs ut 2014-11-27.

En bok om en bög som bok, ljudbok eller e-bok.
En bok om en bög

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En bok om en bög

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En bok om en bög. Boken är skriven av författaren Nalle Windahl. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En bok om en bög var 2014-11-27.

Originalspråket som Nalle Windahl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Homosexualitet Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En bok om en bög i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 268 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 340 g. En bok om en bög ISBN är 9789163773822. En bok om en bög är en fristående bok .


Läs En bok om en bög som bok

För dig som vill köpa och läsa En bok om en bög som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En bok om en bög som ljudbok

Vill du lyssna på En bok om en bög som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En bok om en bög som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En bok om en bög som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En bok om en bög som pocket

En bok om en bög finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En bok om en bög med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En bok om en bög med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En bok om en bög
 • Författare: Nalle Windahl
 • Genre: Homosexualitet Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2014-11-27
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 268
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789163773822

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En bok om en bög?

En bok om en bög är skriven av författaren Nalle Windahl

När gavs En bok om en bög ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-11-27.

Var kan jag köpa En bok om en bög?

Vi rekommenderar att du köper En bok om en bög hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nalle skriver en bok om Emil. Emil skriver också en bok, han är en ung man med författardrömmar som hittar tretton brev och en lapp i ett lönnfack i ett skrivbord han köpt på loppis. Breven är skrivna av en man som förväntar sig att han snart ska dö. De här breven blir en vändpunkt i Emils liv och han inser att han inte har levt det liv han önskar leva och börjar en ny livsresa – sin egen livsresa. Emils bok ger inblick i den moderna familjen, homosexualitet, personliga hemligheter och ätstörningar och om när främmande människors liv knyts samman för att spela en livsavgörande roll. Den handlar också om kärlek och vänskap. Historia och framtid. Hopp och förtvivlan.Som en tunn röd tråd genom väven flyter musik- litteratur- och filmhistoria, fotografier, tavlor och möbler. Och om hur det egna självförtroendet kan börja gro om det plötsligt hamnar i bra grojord i rätt omgivning och med rätt stödjande element. Nalles bok handlar ju om samma sak, eftersom det är han som skriver Emils bok också. Så man skulle kunna säga att du får två böcker i ett, vilket är en riktigt bra deal, men egentligen så är det ju bara en bok. En bok om en bög.

Utgivande förlag: Vulkan