En bättre morgondag : En överlevnadshistoria – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anne Lichtenstein

Jämför och hitta det billigaste priset på En bättre morgondag : En överlevnadshistoria innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En bättre morgondag : En överlevnadshistoria är skriven av Anne Lichtenstein och gavs ut 2018-10-31.

En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som bok, ljudbok eller e-bok.
En bättre morgondag : En överlevnadshistoria

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En bättre morgondag : En överlevnadshistoria

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En bättre morgondag : En överlevnadshistoria. Boken är skriven av författaren Anne Lichtenstein. Bokförlaget Atlas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En bättre morgondag : En överlevnadshistoria var 2018-10-31.

Originalspråket som Anne Lichtenstein skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Aslanian, Rozbeh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En bättre morgondag : En överlevnadshistoria i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 330 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 145 x 25 mm och den väger så mycket som 530 g. En bättre morgondag : En överlevnadshistoria ISBN är 9789173896528. En bättre morgondag : En överlevnadshistoria är en fristående bok .


Läs En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som bok

För dig som vill köpa och läsa En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som ljudbok

Vill du lyssna på En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En bättre morgondag : En överlevnadshistoria som pocket

En bättre morgondag : En överlevnadshistoria finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En bättre morgondag : En överlevnadshistoria med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En bättre morgondag : En överlevnadshistoria med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En bättre morgondag : En överlevnadshistoria
 • Författare: Anne Lichtenstein
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Bokförlaget Atlas
 • Utgivningsdatum: 2018-10-31
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 330
 • Fysiska dimensioner: 195 x 145 x 25 mm
 • SAB: Lz Aslanian, Rozbeh
 • ISBN: 9789173896528

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En bättre morgondag : En överlevnadshistoria?

En bättre morgondag : En överlevnadshistoria är skriven av författaren Anne Lichtenstein

När gavs En bättre morgondag : En överlevnadshistoria ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-31.

Var kan jag köpa En bättre morgondag : En överlevnadshistoria?

Vi rekommenderar att du köper En bättre morgondag : En överlevnadshistoria hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Den här lever”, ropar en brandman. Jag vaknar till av att jag känner hur brandmannen sticker ner två fingrar i halsen så jag vill kräkas igen. Jag försöker vrida mig och säga något men det kommer inget ljud. I oktober har det gått 20 år sedan diskoteksbranden i Göteborg. En av Sveriges värsta katastrofer genom tiderna där 63 ungdomar dog och över 200 skadades. En av överlevarna, Roz Aslanian, som skadades och förlorade flera av sina närmaste vänner, berättar med hjälp av journalisten Anne Lichtenstein den här närgångna och nakna berättelsen om natten som förändrades hans liv för alltid.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlas