Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl-Gerhard Gottfries

Jämför och hitta det billigaste priset på Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga är skriven av Carl-Gerhard Gottfries och gavs ut 2012-03-02.

Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor - en outnyttjad förmåga som bok, ljudbok eller e-bok.
Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 201

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga. Boken är skriven av författaren Carl-Gerhard Gottfries. Recito Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga var 2012-03-02.

Originalspråket som Carl-Gerhard Gottfries skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dodf,Doec,152.4 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 21 x 145 x 7 mm och den väger så mycket som 120 g. Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga ISBN är 9789175171258. Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga är en fristående bok .


Läs Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som bok

För dig som vill köpa och läsa Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 201 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som ljudbok

Vill du lyssna på Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga som pocket

Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga
 • Författare: Carl-Gerhard Gottfries
 • Genre:
 • Förlag: Recito Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-03-02
 • Pris: 201
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner: 21 x 145 x 7 mm
 • SAB: Dodf,Doec,152.4
 • ISBN: 9789175171258

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga?

Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga är skriven av författaren Carl-Gerhard Gottfries

När gavs Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-03-02.

Var kan jag köpa Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga?

Vi rekommenderar att du köper Emotionell kapacitet : konsten att tolka och uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den moderna människan drillas redan från barndomen i en rad kunskapsämnen som språk, matematik, biologi etc. Inhämtandet och tillämpningen av dessa intellektuella kunskaper och färdigheter sköts av hjärnans hjäss- och tinninglober. Våra pannlober visar sig vid en jämförelse vara ett dystert eftersatt kapitel trots att det i dessa lober finns «hårddiskar» som kan ta emot mycken programvara. Det är i dessa lober som vårt emotionella liv med hela spektrat av känslor och olika sinnesstämningar utspelar sig. Samtidigt som vi eftersträvar intellektuell fullfjädring tycks vi omedvetet acceptera att emotionellt befinna oss på en mycket primitiv nivå. Skillnaden mellan utnyttjad mänsklig intellektuell kapacitet och (o)utnyttjad mänsklig emotionell kapacitet är oacceptabel. Det menar professorn i psykiatri Carl-Gerhard Gottfries. Nu vill han se ett nytt ämne på skolschemat – emotik. I sin bok «Emotionell kapacitet – Konsten att tolka och att uttrycka känslor – en outnyttjad förmåga» presenterar han sina tankar och hypoteser om den mänskliga hjärnans möjligheter att tänka, känna och handla. Våra handlingar styrs i stor utsträckning av våra känslor – en styrmekanism som minst sagt framstår som oskolad. Och så går det som det går… Efter mer än ett halvt sekel som psykiater, kliniker, internationellt uppmärksammad forskare och som en av ledargestalterna inom svensk psykiatri presenterar här Carl-Gerhard Gottfries sina teorier i mer populärvetenskaplig form. Hans hypoteser om människans emotionella förmåga har tidigare publicerats i såväl massmedia som i medicinska facktidskrifter.

Utgivande förlag: Recito Förlag