Elmiljö i praktiken, faktabok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Leif Westlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Elmiljö i praktiken, faktabok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elmiljö i praktiken, faktabok är skriven av Leif Westlund och gavs ut 2005-04-01.

Elmiljö i praktiken, faktabok som bok, ljudbok eller e-bok.
Elmiljö i praktiken, faktabok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 749

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Elmiljö i praktiken, faktabok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elmiljö i praktiken, faktabok. Boken är skriven av författaren Leif Westlund. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elmiljö i praktiken, faktabok var 2005-04-01.

Originalspråket som Leif Westlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Elmiljö i praktiken, faktabok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 226 x 210 x 8 mm och den väger så mycket som 500 g. Elmiljö i praktiken, faktabok ISBN är 9789140645432. Elmiljö i praktiken, faktabok är en del av serien: Elmiljö i praktiken.


Läs Elmiljö i praktiken, faktabok som bok

För dig som vill köpa och läsa Elmiljö i praktiken, faktabok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 749 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elmiljö i praktiken, faktabok som ljudbok

Vill du lyssna på Elmiljö i praktiken, faktabok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Elmiljö i praktiken, faktabok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elmiljö i praktiken, faktabok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elmiljö i praktiken, faktabok som pocket

Elmiljö i praktiken, faktabok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elmiljö i praktiken, faktabok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elmiljö i praktiken, faktabok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elmiljö i praktiken, faktabok
 • Författare: Leif Westlund
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2005-04-01
 • Pris: 749
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 226 x 210 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140645432

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elmiljö i praktiken, faktabok?

Elmiljö i praktiken, faktabok är skriven av författaren Leif Westlund

När gavs Elmiljö i praktiken, faktabok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-04-01.

Var kan jag köpa Elmiljö i praktiken, faktabok?

Vi rekommenderar att du köper Elmiljö i praktiken, faktabok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Elmiljö i praktiken är ett läromedel som beskriver vad elmiljö är samt varför problem uppstår, hur de yttrar sig och hur dessa kan åtgärdas. Läromedlet består av faktabok, övningsbok och digitalt läromedel. Elmiljö i praktiken förmedlar hur störningar i en elanläggning kan uppstå och hur de kan åtgärdas. Modern elektronik ger oönskade bieffekter i form av ledningsbundna störningar och olika slag av elektromagnetiska fält. Dessutom blir våra miljöer alltmer komplexa, när vi integrerar fler och fler system i våra befintliga anläggningar. Elmiljö i praktiken i korthet: * består av faktabok, övningsbok och digitalt läromedel * beskriver vad elmiljö är samt varför problem uppstår, hur de yttrar sig och hur dessa kan åtgärdas

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB