Elle et lui – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marc Levy

Jämför och hitta det billigaste priset på Elle et lui innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elle et lui är skriven av Marc Levy och gavs ut 2016-02-11.

Elle et lui som bok, ljudbok eller e-bok.
Elle et lui

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Elle et lui

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elle et lui. Boken är skriven av författaren Marc Levy. Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elle et lui var 2016-02-11.

Originalspråket som Marc Levy skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Elle et lui i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 372 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Elle et lui ISBN är 9782266290746. Elle et lui är en fristående bok .


Läs Elle et lui som bok

För dig som vill köpa och läsa Elle et lui som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elle et lui som ljudbok

Vill du lyssna på Elle et lui som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Elle et lui som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elle et lui som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elle et lui som pocket

Elle et lui finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elle et lui med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elle et lui med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elle et lui
 • Författare: Marc Levy
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Pocket
 • Utgivningsdatum: 2016-02-11
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 372
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9782266290746

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elle et lui?

Elle et lui är skriven av författaren Marc Levy

När gavs Elle et lui ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-11.

Var kan jag köpa Elle et lui?

Vi rekommenderar att du köper Elle et lui hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Pocket