Ellära trefas Faktabok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bo Johnsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ellära trefas Faktabok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ellära trefas Faktabok är skriven av Bo Johnsson och gavs ut 2003-10-01.

Ellära trefas Faktabok som bok, ljudbok eller e-bok.
Ellära trefas Faktabok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 571

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ellära trefas Faktabok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ellära trefas Faktabok. Boken är skriven av författaren Bo Johnsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ellära trefas Faktabok var 2003-10-01.

Originalspråket som Bo Johnsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Elektroteknik vilket ger den Pc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ellära trefas Faktabok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 104 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 212 x 15 mm och den väger så mycket som 320 g. Ellära trefas Faktabok ISBN är 9789147069774. Ellära trefas Faktabok är en del av serien: Ellära 2000 Trefas.


Läs Ellära trefas Faktabok som bok

För dig som vill köpa och läsa Ellära trefas Faktabok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 571 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ellära trefas Faktabok som ljudbok

Vill du lyssna på Ellära trefas Faktabok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ellära trefas Faktabok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ellära trefas Faktabok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ellära trefas Faktabok som pocket

Ellära trefas Faktabok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ellära trefas Faktabok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ellära trefas Faktabok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ellära trefas Faktabok
 • Författare: Bo Johnsson
 • Genre: Elektroteknik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2003-10-01
 • Pris: 571
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 104
 • Fysiska dimensioner: 298 x 212 x 15 mm
 • SAB: Pc
 • ISBN: 9789147069774

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ellära trefas Faktabok?

Ellära trefas Faktabok är skriven av författaren Bo Johnsson

När gavs Ellära trefas Faktabok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-10-01.

Var kan jag köpa Ellära trefas Faktabok?

Vi rekommenderar att du köper Ellära trefas Faktabok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Ellära trefas får eleven kunskaper om hur trefasspänning alstras och distribueras, hur den transformeras och hur den kopplas till en central, vad som menas med symmetriska och osymmetriska belastningar.Läs merBeräkningar och mätningar av strömmar och effekter i trefassystem har getts ett stort utrymme liksom faskompensering. Olika generator- och motortyper behandlas liksom transformatorkopplingar. Störningar, bland annat orsakade av modern elektronik, tas upp liksom vagabonderande strömmar.Till seriens mätövningsböcker kommer laborationssatser tas fram av Micro Support AB.Faktaboken finns inläst för elever med lässvårigheter. Beställs hos Inläsningstjänst AB, tel 08-556 115 50.

Utgivande förlag: Liber