Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2

Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl Axel Jacobsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 är skriven av Karl Axel Jacobsson och gavs ut 2016-08-11.

Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 608

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2. Boken är skriven av författaren Karl Axel Jacobsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 var 2016-08-11.

Originalspråket som Karl Axel Jacobsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Pcc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 502 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 246 x 200 x 30 mm och den väger så mycket som 1117 g. Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 ISBN är 9789147114351. Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 är en fristående bok .


Läs Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 608 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 som pocket

Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2
 • Författare: Karl Axel Jacobsson
 • Genre:
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2016-08-11
 • Pris: 608
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 502
 • Fysiska dimensioner: 246 x 200 x 30 mm
 • SAB: Pcc
 • ISBN: 9789147114351

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2?

Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 är skriven av författaren Karl Axel Jacobsson

När gavs Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-11.

Var kan jag köpa Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2?

Vi rekommenderar att du köper Elkrafthandboken. Elkraftsystem 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Elkrafthandboken är ett verk i tre delar som behandlar elproduktion, distribution, elanvändning, mätteknik och elmaskiner. Den är ett referensverk inom det elkrafttekniska området och ett lämpligt utbildningsmaterial på högskolenivå och annan högre teknisk utbildning.De tre delarna är: Elmaskiner och elektriska drivsystem, Elkraftsystem 1, Elkraftsystem 2.Läs merElkraftsystem 2 omfattar bland annat elkraftanvändning, framtagning av nyanläggning, systembyggnad och dokumentation, driftsäkerhet, elkraftekonomi, elkraftberäkningar, EMC, mätteknik, provning och simulering, kraftsystem i IT-åldern, utvecklingstendenser, formler och data.I samband med att revideringen av Elkrafthandbokens tre delar påbörjades, konsulterades högskolor och universitet med teknisk utbildning. Man såg Elkrafthandboken som ett viktigt komplement till engelskspråkig och mer teoretisk litteratur. När det gällde önskemål om ändringar så påpekades just att IT, vindkraft, driftsäkerhet och smarta elnät skulle behandlas mer utförligt.Den nya Elkrafthandboken har därför uppdaterats inom alla avsnitt för att spegla utvecklingen och önskemålen enligt ovan.I Elkraftsystem 2 syns bland annat följande nyheter i denna reviderade upplaga:- Helt omarbetade kapitel om driftsäkerhet, smarta elnät och utvecklingstendenser.- Ett helt nyskrivet kapitel om systemuppbyggnad och dokumentation.- Uppdaterade, kompletterade och utökade kapitel om elkraftssanvändning, elkraftsberäkningar, EMC och mätteknik.Om författarnaKarl Axel Jacobsson är ingenjör med elkraftteknisk lärarutbildning från KTH. Han har tidigare verkat inom gymnasie- och högskolan och även som konsult inom industrin. Mångårig läroboks- och fackboksförfattare.Stig Lidström är högskoleingenjör inom elkraft med lång erfarenhet från Vattenfall avseende driftledning, allmänna kontrollanläggningsfrågor, igångkörning, reläskyddsplanering, störningsanalyser och nätutredningar. Han har även flera års erfarenhet från ABB GA Products, teknisk applikationssupport inom reläskydd för HV- och EHV-system, teknisk marknadsföring samt utbildning. Han är medlem i Cigré där han har medverkat i ett antal internationella arbetsgrupper.Carl Öhlén är civilingenjör inom elkraft från KTH och författare i Elkrafthandboken sedan första upplagan. Han har 40 års internationell erfarenhet inom elkraftbranschen genom arbete för Vattenfall, ABB, Programma, Ripasso Energy och STRI . Under senare år har han för Energimyndigheten varit aktiv inom IEA/ISGAN samt som expert för EC DG-ENERGY i Bryssel.

Utgivande förlag: Liber