Elins hemligheter : en handbok i häxkonst – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tuvalisa Rangström

Jämför och hitta det billigaste priset på Elins hemligheter : en handbok i häxkonst innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elins hemligheter : en handbok i häxkonst är skriven av Tuvalisa Rangström och gavs ut 2019-09-26.

Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som bok, ljudbok eller e-bok.
Elins hemligheter : en handbok i häxkonst

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Elins hemligheter : en handbok i häxkonst

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elins hemligheter : en handbok i häxkonst. Boken är skriven av författaren Tuvalisa Rangström. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elins hemligheter : en handbok i häxkonst var 2019-09-26.

Originalspråket som Tuvalisa Rangström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Häxor & spöken vilket ger den uBlb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Elins hemligheter : en handbok i häxkonst i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 112 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 167 x 166 x 14 mm och den väger så mycket som 316 g. Elins hemligheter : en handbok i häxkonst ISBN är 9789172261860. Elins hemligheter : en handbok i häxkonst är en fristående bok .


Läs Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som bok

För dig som vill köpa och läsa Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som ljudbok

Vill du lyssna på Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elins hemligheter : en handbok i häxkonst som pocket

Elins hemligheter : en handbok i häxkonst finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elins hemligheter : en handbok i häxkonst med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elins hemligheter : en handbok i häxkonst med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elins hemligheter : en handbok i häxkonst
 • Författare: Tuvalisa Rangström
 • Genre: Häxor & spöken
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2019-09-26
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 112
 • Fysiska dimensioner: 167 x 166 x 14 mm
 • SAB: uBlb
 • ISBN: 9789172261860

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elins hemligheter : en handbok i häxkonst?

Elins hemligheter : en handbok i häxkonst är skriven av författaren Tuvalisa Rangström

När gavs Elins hemligheter : en handbok i häxkonst ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-26.

Var kan jag köpa Elins hemligheter : en handbok i häxkonst?

Vi rekommenderar att du köper Elins hemligheter : en handbok i häxkonst hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Häxor och häxkonst är sedan länge favoriter i populärkulturen. Den moderna häxan kan vara vem som helst och utövar sin magi mitt bland oss. Här får vi följa häxan Elin under ett år. Elin är en till synes helt vanlig flicka men i hennes dagbok kan vi bläddra bland häxbrygder, spådomskonst och baklängespromenader. Och vi får följa Elin under dagar när världen runt omkring henne är extra magisk; Midvinter, Midsommar och fullmånekvällar. Läsaren presenteras för klassiska häxsymboler som kvasten, katten och trollstaven. Vi lär oss om trolldomsörter och magiska stenar. Elins besvärjelser är handfasta; Man tager vad man haver, en häxa bestämmer själv. Skafferiet och kylskåpet är fulla av magiska tillbehör. Elins hemligheter är en praktisk handbok i häxkonst, full med magiska ingredienser, som kan inspirera nybörjarhäxor som själva vill utöva magi. Lagom liten för att alltid kunna bäras med.

Utgivande förlag: Opal