Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mogens Niss

Jämför och hitta det billigaste priset på Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas är skriven av Mogens Niss och gavs ut 2019-07-26.

Elevers svårigheter att lära sig matematik - Hur de kan förstås och avhjälpas som bok, ljudbok eller e-bok.
Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas. Boken är skriven av författaren Mogens Niss. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas var 2019-07-26.

Originalspråket som Mogens Niss skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 154 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 298 g. Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas ISBN är 9789144129198. Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas är en fristående bok .


Läs Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som bok

För dig som vill köpa och läsa Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som ljudbok

Vill du lyssna på Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas som pocket

Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas
 • Författare: Mogens Niss
 • Genre: Matematik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-07-26
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 154
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144129198

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas?

Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas är skriven av författaren Mogens Niss

När gavs Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-26.

Var kan jag köpa Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas?

Vi rekommenderar att du köper Elevers svårigheter att lära sig matematik – Hur de kan förstås och avhjälpas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad gör du som lärare när du möter elever som har svårt att lära sig matematik, trots att de inte har några diagnostiserade inlärningssvårigheter? Många lärare vill hjälpa dessa elever att inte ge upp i ämnet, med allt vad det kan innebära i form av personliga nederlag, hinder för vidare utbildning och minskade framtida jobbmöjligheter. Men hur kan man göra för att faktiskt hjälpa eleverna?I den här boken presenteras sex fallstudier där danska matematik lärare berättar om hur de har arbetat med gymnasie elever med svårigheter att lära sig matematik. Alla bokens författare har gått vidareutbildningen till matematikvägledare vid Roskilde universitet och boken bygger på deras projekt under utbildningen samt egna erfarenheter och analyser. Detta är den andra boken i en serie som förmedlar erfaren heterna från matematikvägledarutbildningen och från den efterföljande yrkesutövningen. Den första boken, Från stötesten till byggsten, utkom på svenska 2019. Elevers svårigheter att lära sig matematik vänder sig till blivande och verksamma lärare i matematik, både på gymnasiet och på högstadiet.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB