Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Yvonne Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus är skriven av Yvonne Karlsson och gavs ut 2012-08-24.

Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som bok, ljudbok eller e-bok.
Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus. Boken är skriven av författaren Yvonne Karlsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus var 2012-08-24.

Originalspråket som Yvonne Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Undervisning för elever med särskilda inlärningssvårigheter vilket ger den Euf,371.916 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 169 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 260 g. Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus ISBN är 9789147093533. Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus är en del av serien: Elever i särskild undervisningsgrupp.


Läs Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som bok

För dig som vill köpa och läsa Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som ljudbok

Vill du lyssna på Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus som pocket

Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus
 • Författare: Yvonne Karlsson
 • Genre: Undervisning för elever med särskilda inlärningssvårigheter
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2012-08-24
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 169
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB: Euf,371.916
 • ISBN: 9789147093533

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus?

Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus är skriven av författaren Yvonne Karlsson

När gavs Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-24.

Var kan jag köpa Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus?

Vi rekommenderar att du köper Elever i särskild undervisningsgrupp : en studie med barnens perspektiv i fokus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur bemöts barn med extra behov av stöd i skolan? Vilka möjligheter har de att själva påverka sin situation i den särskilda undervisningsgruppen?Läs merProfessor Roger Säljö skriver i förordet att förväntningarna på hur den traditionella lärar- och elevrollen ska se ut gör att barn som inte passar in i mallen ses som problem. Yvonne Karlsson fick detta bekräftat då hon inför sin avhandling gjorde fältarbete på en svensk skola. Organisationen runt eleverna i särskilda undervisningsgrupper väckte hos henne många frågor om hur skolan och samhället ser på elevers olikheter. Hon vill därför med den här boken få fler att diskutera och reflektera över synsätt på elever i särskilda undervisningsgrupper och hur skolan organiserar stöd för dem.Boken vänder sig till blivande och verksamma grundlärare årskurs 1-9, specialpedagoger och speciallärare.Om författarnaYvonne Karlsson är universitetslektor vid Institutionen för pedagogik vid Göteborgs universitet. År 2008 disputerade hon med avhandlingen Att inte vilja vara problem. Social organisering och utvärdering av elever i en särskild undervisningsgrupp.Elever i särskild undervisningsgrupp handlar om hur skolan och samhället ser på elever i särskilda undervisningsgrupper men framför allt om hur eleverna ser på sin egen situation. Yvonne Karlsson sätter här barnens perspektiv i fokus och visar hur marginaliserade elever kan synliggöras.

Utgivande förlag: Liber