Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bo Ståhl

Jämför och hitta det billigaste priset på Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok är skriven av Bo Ståhl och gavs ut 2016-01-26.

Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 246

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok. Boken är skriven av författaren Bo Ståhl. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok var 2016-01-26.

Originalspråket som Bo Ståhl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 215 x 10 mm och den väger så mycket som 344 g. Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok ISBN är 9789147115655. Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok är en del av serien: Elektronik och mikrodatorteknik.


Läs Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 246 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok som pocket

Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok
 • Författare: Bo Ståhl
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2016-01-26
 • Pris: 246
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 300 x 215 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147115655

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok?

Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok är skriven av författaren Bo Ståhl

När gavs Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-26.

Var kan jag köpa Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok?

Vi rekommenderar att du köper Elektronik och mikrodatorteknik Arbetsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Elektronik och mikrodatorteknik är ett helt nyskrivet läromedel framtaget för gymnasiets kurs med samma namn. Boken tar upp både analog och digital elektronik, programmering av enklare mikrodatorsystem, elektronikmonteringsarbete, elektronikscheman och symboler, beräkning av elektriska storheter, komponent- och kretsmätningar, datorsimulering med mera.Läs merSyftet med läromedlet är att ge grundläggande kunskaper om elektronik och mikrodatorteknik.Faktaboken tar bland annat upp både analog och digital elektronik, programmering av enklare mikrodatorsystem, elektronikmonteringsarbete, elektronikscheman och symboler, beräkning av elektriska storheter, komponent- och kretsmätningar, datorsimulering med mera.Första kapitlet ger en genomgång av ellärans grunder, och därför kan även du som varken läst ellära eller elektronik hänga med i boken.Målet med arbetsboken är att ge en bättre förståelse för elektronik och mikrodatorer. Här får du öva på att programmera och utföra olika kopplingar. Dessutom får du svara på kunskapsfrågor. Boken är anpassad efter faktaboken och skolverkets kursplan. ArbetsbokFaktabokElektronik och mikrodatorteknik

Utgivande förlag: Liber