Eldhav

Eldhav – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Abrahamsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Eldhav innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Eldhav är skriven av Magnus Abrahamsson och gavs ut .

Eldhav som bok, ljudbok eller e-bok.
Eldhav

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Eldhav

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Eldhav. Boken är skriven av författaren Magnus Abrahamsson. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Eldhav var .

Originalspråket som Magnus Abrahamsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Eldhav är det: 9789180310666.


Läs Eldhav som bok

För dig som vill köpa och läsa Eldhav som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Eldhav som ljudbok

Vill du lyssna på Eldhav som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Eldhav som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Eldhav som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Eldhav som pocket

Eldhav finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Eldhav med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Eldhav med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Eldhav
  • Författare: Magnus Abrahamsson
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180310666

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Eldhav?

Eldhav är skriven av författaren Magnus Abrahamsson

När gavs Eldhav ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Eldhav?

Vi rekommenderar att du köper Eldhav hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Mitt i augustinatten exploderar en båt ute i Stockholms skärgård. I resterna hittas miljardären och världsförbättraren Adam Zajac bunden vid ratten. Samtidigt som brinnande vrakdelar regnar över sundet bevittnar en seriemördare avundsjukt händelserna. Han ligger inte bakom just det här mordet, men synen får blodtörsten att vakna till liv. Fallet hamnar hos polisinspektör Elsa Kahn på Norröra. Tillsammans med kollegan Sabina Blomdahl och åklagaren Matti Lark nystar de i fallet. Ingen av dem kan förstå varför en oskyldig välgörare blivit brutalt mördad. Men ju längre utredningen pågår desto fler lögner kommer upp till ytan. När Adams änka och hennes dotter sedan blir utpressade, visar det sig att Adam inte var fullt så oskyldig som alla trott … <i>Eldhav</i> är den andra fristående delen i Mord på Norröra, den ö i Stockholms skärgård där <i>Vi på Saltkråkan</i> spelades in. MAGNUS ABRAHAMSSON är tv-producent och dramaturg och har arbetat med produktioner som <i>Helikopterrånet</i>, <i>Svenska fall</i>, <i>Infiltratören</i> och <i>Stockholms gängkrig</i>. Vid sidan av detta driver han <i>Skilsmässopodden</i>, och har i samband med den gett ut boken <i>Lyckligt skild</i> tillsammans med sin flickvän.   Sagt om <i>Eldhav</i>: "Spänningen hugger tag i mig direkt i första kapitlet." – Trettiosidor "Här finns starka och intresseväckande karaktärer, en väl fungerande kontrast mellan den idylliska skärgårdsmiljön och diverse olika hemskheter, ett väl varierat tempo som ger njutbar läsning med många spännande vändningar. Det är bara att se fram emot nästa besök på Saltkråkan […]." – Kapprakt.se "Abrahamsson skriver en klassisk deckare och samtidigt en modern relationsroman. Tilltalet är modernt och han skriver insiktsfullt om människors strävan efter närhet och mening. Karaktärerna är väl tecknade och det är oavbrutet spännande /…/ Helhetsbetyg 4." – Hanna Gunnarson, BTJ. Sagt om <i>Underström</i>: "Att låta en deckare utspela sig på Astrid Lindgrens Saltkråkan är lika genialt som självklart. Midsommaridyllen med kaffekorgar och plaskande ungar är total, tills första liket dyker upp. Magnus Abrahamsson skriver drastiskt, med extra allt, om intrikata konflikter, otrohet och sexuell frustration." – Carin Hjulström, författare. "En genomtänkt och välskriven intrig där vi utöver de intresseväckande karaktärerna också får ta del av en levande skärgårdsmiljö. Här finns en spännande dramaturgi på vägen mot upplösningen." – Kapprakt.se "En välskriven och underhållande deckare och skärgårdsskildring." – Inger Wassenius, BTJ.

Utgivande förlag: Bokfabriken