Elddopet

Elddopet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jesper Ersgård, Patrick Ersgård

Jämför och hitta det billigaste priset på Elddopet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Elddopet är skriven av Jesper Ersgård, Patrick Ersgård och gavs ut .

Elddopet som bok, ljudbok eller e-bok.
Elddopet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Elddopet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Elddopet. Boken är skriven av författaren Jesper Ersgård, Patrick Ersgård. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Elddopet var .

Originalspråket som Jesper Ersgård, Patrick Ersgård skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Elddopet är det: 9789180186445.


Läs Elddopet som bok

För dig som vill köpa och läsa Elddopet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Elddopet som ljudbok

Vill du lyssna på Elddopet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Elddopet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Elddopet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Elddopet som pocket

Elddopet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Elddopet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Elddopet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Elddopet
  • Författare: Jesper Ersgård, Patrick Ersgård
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186445

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Elddopet?

Elddopet är skriven av författaren Jesper Ersgård, Patrick Ersgård

När gavs Elddopet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Elddopet?

Vi rekommenderar att du köper Elddopet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>En författare på ett spionuppdrag möter en ökänd vapenhandlare. Vad kan gå fel? Precis allt! </i> Författaren Sam Miltons debutroman blev en världssuccé, men efter en personlig tragedi har han blivit vilsen och osäker på vart hans liv är på väg. När en hemlig avdelning inom svensk underrättelsetjänst helt oväntat vill att han ska hjälpa till med ett uppdrag i Grekland, tackar han ja i hopp om att skaka om sitt liv och få en ny start. Uppdraget verkar lätt och ofarligt – inleda en kontakt med en ökänd vapenhandlare som älskar Miltons debutroman, bygga upp ett förtroende och sedan lämna över till en professionell agent. Men Sam Milton anade inte vad han tackade ja till. Han måste använda all sin kreativitet som författare för att överleva i en värld som ligger långt från hans romantiska bild av spionlivet. Han upptäcker snart att alla vill komma åt och döda en och samma person – Sam Milton. <i>Elddopet </i>är en rafflande actionthriller med mycket humor, många bottnar och tvära kast. Huvudpersonen Sam Milton är en osannolik hjälte och en högst motvillig agent. JESPER & PATRIK ERSGÅRD är bröder, båda med bakgrund som manusförfattare inom filmbranschen. Jesper har tidigare utkommit med succéserierna <i>Svart stjärna</i>, 1986 och <i>Sky & Fall</i>.

Utgivande förlag: Lind & Co