El diario de Eliseo: Caballo de Troya – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av J J Benítez

Jämför och hitta det billigaste priset på El diario de Eliseo: Caballo de Troya innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. El diario de Eliseo: Caballo de Troya är skriven av J J Benítez och gavs ut 2020-07-14.

El diario de Eliseo: Caballo de Troya som bok, ljudbok eller e-bok.
El diario de Eliseo: Caballo de Troya

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om El diario de Eliseo: Caballo de Troya

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring El diario de Eliseo: Caballo de Troya. Boken är skriven av författaren J J Benítez. Booket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för El diario de Eliseo: Caballo de Troya var 2020-07-14.

Originalspråket som J J Benítez skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (paperback).

Om du vill läsa El diario de Eliseo: Caballo de Troya i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 814 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . El diario de Eliseo: Caballo de Troya ISBN är 9788408231721. El diario de Eliseo: Caballo de Troya är en fristående bok .


Läs El diario de Eliseo: Caballo de Troya som bok

För dig som vill köpa och läsa El diario de Eliseo: Caballo de Troya som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på El diario de Eliseo: Caballo de Troya som ljudbok

Vill du lyssna på El diario de Eliseo: Caballo de Troya som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs El diario de Eliseo: Caballo de Troya som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa El diario de Eliseo: Caballo de Troya som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs El diario de Eliseo: Caballo de Troya som pocket

El diario de Eliseo: Caballo de Troya finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa El diario de Eliseo: Caballo de Troya med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa El diario de Eliseo: Caballo de Troya med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: El diario de Eliseo: Caballo de Troya
 • Författare: J J Benítez
 • Genre:
 • Förlag: Booket
 • Utgivningsdatum: 2020-07-14
 • Pris: 209
 • Format: Häftad (paperback)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 814
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9788408231721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit El diario de Eliseo: Caballo de Troya?

El diario de Eliseo: Caballo de Troya är skriven av författaren J J Benítez

När gavs El diario de Eliseo: Caballo de Troya ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-14.

Var kan jag köpa El diario de Eliseo: Caballo de Troya?

Vi rekommenderar att du köper El diario de Eliseo: Caballo de Troya hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Booket