El Broche – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Itxamany Bustillo

Jämför och hitta det billigaste priset på El Broche innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. El Broche är skriven av Itxamany Bustillo och gavs ut 2015-12-01.

El Broche som bok, ljudbok eller e-bok.
El Broche

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om El Broche

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring El Broche. Boken är skriven av författaren Itxamany Bustillo. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för El Broche var 2015-12-01.

Originalspråket som Itxamany Bustillo skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa El Broche i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 202 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 11 mm och den väger så mycket som 277 g. El Broche ISBN är 9781519607218. El Broche är en fristående bok .


Läs El Broche som bok

För dig som vill köpa och läsa El Broche som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på El Broche som ljudbok

Vill du lyssna på El Broche som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs El Broche som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa El Broche som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs El Broche som pocket

El Broche finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa El Broche med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa El Broche med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: El Broche
 • Författare: Itxamany Bustillo
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2015-12-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 202
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781519607218

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit El Broche?

El Broche är skriven av författaren Itxamany Bustillo

När gavs El Broche ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-12-01.

Var kan jag köpa El Broche?

Vi rekommenderar att du köper El Broche hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform