Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Enar Folkesson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser är skriven av Enar Folkesson och gavs ut 2018-07-02.

Ekonomiska Företagskriser - Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som bok, ljudbok eller e-bok.
Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 212

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser. Boken är skriven av författaren Enar Folkesson. Borås Studentbokhandel är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser var 2018-07-02.

Originalspråket som Enar Folkesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konkurs- & insolvensrätt vilket ger den Oekb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 270 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 155 x 16 mm och den väger så mycket som 390 g. Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser ISBN är 9789198346619. Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser är en fristående bok .


Läs Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som bok

För dig som vill köpa och läsa Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 212 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som ljudbok

Vill du lyssna på Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser som pocket

Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser
 • Författare: Enar Folkesson
 • Genre: Konkurs- & insolvensrätt
 • Förlag: Borås Studentbokhandel
 • Utgivningsdatum: 2018-07-02
 • Pris: 212
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 270
 • Fysiska dimensioner: 222 x 155 x 16 mm
 • SAB: Oekb
 • ISBN: 9789198346619

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser?

Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser är skriven av författaren Enar Folkesson

När gavs Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-07-02.

Var kan jag köpa Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser?

Vi rekommenderar att du köper Ekonomiska Företagskriser – Inblickar i insolvensjuridiken och dess konsekvenser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur märker man när ett företag närmar sig en ekonomisk kris? Vad kan man göra för att om möjligt förhindra den? Om detta är för sent, vad kan man göra för att mildra effekterna? Hur kan ekonomiska kriser se ut? Hur genomförs en underhandsrekonstruktion, en företagsrekonstruktion, en likvidation eller en konkurs? Vad kan vara det bästa alternativet och hur kan ägarna och fordringsägarna påverka vad som sker? Ja, frågorna kan bli många.Obeståndsproblematiken spänner över många juridiska fält. Man måste ha kunskaper i både obligationsrätt och sakrätt. Vidare krävs insikter i krediträtt och exekutionsrätt. Associationsrättsliga problem uppkommer om det är fråga om aktiebolag, handelsbolag eller föreningar. Om en fysisk person drabbas så dras dennes familj ofta med i den ekonomiska krisen. Anställda i företaget berörs liksom staten som har sina krav. Det är således av största vikt att alla som blir berörda av en ekonomisk kris har kunskaper så att de kan ta tillvara sina intressen på bästa möjliga sätt. Boken vänder sig främst till studenter vid universitet och högskolor samt till dem som i sina yrken handhar och reder ut problem för företag i ekonomisk kris. Boken är skriven utifrån ett praktiskt och funktionellt perspektiv och behandlar huvudsakligen sådana materiella rättsregler som oftast blir aktualiserade. Tidigare böcker av författaren har ansetts vara lättillgängligt skrivna och boken kan därför även bli ett stöd för dem som blir direkt drabbade av vågdalarna i konjunkturens böljor. Enar Folkesson är både ekonom och jurist och han har stor erfarenhet av obeståndsjuridik, såväl i teori som i praktik. Han har under lång tid arbetat med rekonstruktion av insolventa företag och han har även varit konkursförvaltare. I över 30 års tid har han även arbetat som lärare vid universitet och högskolor, samt medverkat vid kronofogde- och revisorsutbildningar. För närvarande är han anställd som en senior adviser vid AC-gruppen AB, som är moderbolag för Sveriges ackordscentraler.

Utgivande förlag: Borås Studentbokhandel