Eget aktiebolag : en praktisk handbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Lundén

Jämför och hitta det billigaste priset på Eget aktiebolag : en praktisk handbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Eget aktiebolag : en praktisk handbok är skriven av Björn Lundén och gavs ut 2020-01-07.

Eget aktiebolag : en praktisk handbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Eget aktiebolag : en praktisk handbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 424

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Eget aktiebolag : en praktisk handbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Eget aktiebolag : en praktisk handbok. Boken är skriven av författaren Björn Lundén. Björn Lundén Information är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Eget aktiebolag : en praktisk handbok var 2020-01-07.

Originalspråket som Björn Lundén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bolagsskatt Småföretag & enskilda firmor vilket ger den Oeada-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Eget aktiebolag : en praktisk handbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 217 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Eget aktiebolag : en praktisk handbok ISBN är 9789176951811. Eget aktiebolag : en praktisk handbok är en fristående bok .


Läs Eget aktiebolag : en praktisk handbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Eget aktiebolag : en praktisk handbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 424 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Eget aktiebolag : en praktisk handbok som ljudbok

Vill du lyssna på Eget aktiebolag : en praktisk handbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Eget aktiebolag : en praktisk handbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Eget aktiebolag : en praktisk handbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Eget aktiebolag : en praktisk handbok som pocket

Eget aktiebolag : en praktisk handbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Eget aktiebolag : en praktisk handbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Eget aktiebolag : en praktisk handbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Eget aktiebolag : en praktisk handbok
 • Författare: Björn Lundén
 • Genre: Bolagsskatt Småföretag & enskilda firmor
 • Förlag: Björn Lundén Information
 • Utgivningsdatum: 2020-01-07
 • Pris: 424
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 217
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Oeada-c
 • ISBN: 9789176951811

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Eget aktiebolag : en praktisk handbok?

Eget aktiebolag : en praktisk handbok är skriven av författaren Björn Lundén

När gavs Eget aktiebolag : en praktisk handbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-07.

Var kan jag köpa Eget aktiebolag : en praktisk handbok?

Vi rekommenderar att du köper Eget aktiebolag : en praktisk handbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

EGET AKTIEBOLAG är en bok skriven speciellt för dig som driver eget aktiebolag med enklast möjliga administration. Du lär dig hur ett litet aktiebolag fungerar och vad som är viktigt att tänka på när det gäller både juridiken och beskattningen. Du får många avdrags- och skatteplaneringstips.Som litet aktiebolag omfattas du av de så kallade fåmansreglerna.I boken läser du om hur dessa fungerar, bland annat när det gäller inkomstuppdelning inom familjen.Som aktiebolagsägare räknas du som anställd, vilket påverkar bland annat möjligheterna att ge dig själv förmåner av olika slag. Ibland positivt, när det gäller t ex personalvårdsförmåner, och ibland negativt som när det gäller t ex möjligheten att få sjuklön.

Utgivande förlag: Björn Lundén Information