Efter Emma – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna E Wahlgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Efter Emma innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Efter Emma är skriven av Anna E Wahlgren och gavs ut 2018-06-01.

Efter Emma som bok, ljudbok eller e-bok.
Efter Emma

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Efter Emma

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Efter Emma. Boken är skriven av författaren Anna E Wahlgren. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Efter Emma var 2018-06-01.

Originalspråket som Anna E Wahlgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Efter Emma i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 151 g. Efter Emma ISBN är 9789176295847. Efter Emma är en fristående bok .


Läs Efter Emma som bok

För dig som vill köpa och läsa Efter Emma som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Efter Emma som ljudbok

Vill du lyssna på Efter Emma som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Efter Emma som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Efter Emma som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Efter Emma som pocket

Efter Emma finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Efter Emma med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Efter Emma med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Efter Emma
 • Författare: Anna E Wahlgren
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bokfabriken
 • Utgivningsdatum: 2018-06-01
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176295847

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Efter Emma?

Efter Emma är skriven av författaren Anna E Wahlgren

När gavs Efter Emma ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-01.

Var kan jag köpa Efter Emma?

Vi rekommenderar att du köper Efter Emma hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vem vet dina mörkaste hemligheter?Emma är vännen som Sara aldrig kunnat släppa. Där vid sandlådan på gården hade en säregen vänskap sin början. Där och då bestämde de sig för varandra. Efter att Sara förlorade sin mamma behövde hon fly Gävle. Komma bort. Men trots flytten till Göteborg har hon och Emma lyckats hålla kontakten. Meddelandena, breven och paketen från Emma har kommit regelbundet. Och så plötsligt ingenting. Ingenting alls. Tystnaden kan betyda precis vad som helst och Sara fruktar det värsta. Sara måste börja sökandet där allting en gång började och återvänder motvilligt till Gävle och föräldrahemmet. Emma har alltid gillat Saras pappa. Han kanske vet var Emma är. “En välkonstruerad intrig.””En av de bästa psykologiska thrillers jag läst i år.””En utmärkt bladvändare är man ute efter en sådan bör man absolut inte missa Efter Emma.”BokhyllanBokpool DAST MAGAZINE Efter Emma är en psykologisk spänningsroman om djupa hemligheter, manipulation och skuld. Anna E. Wahlgren debuterade med Skuggan av henne 2016.

Utgivande förlag: Bokfabriken