Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Simon Elvnäs

Jämför och hitta det billigaste priset på Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid är skriven av Simon Elvnäs och gavs ut 2017-10-05.

Effektfull : detaljerade studier av ledarskap - så ökar du effekten av din tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 359

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid. Boken är skriven av författaren Simon Elvnäs. Volante är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid var 2017-10-05.

Originalspråket som Simon Elvnäs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation vilket ger den Qbab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 223 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 165 x 17 mm och den väger så mycket som 460 g. Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid ISBN är 9789188123978. Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid är en fristående bok .


Läs Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 359 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som ljudbok

Vill du lyssna på Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid som pocket

Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid
 • Författare: Simon Elvnäs
 • Genre: Ledarskap & motivation
 • Förlag: Volante
 • Utgivningsdatum: 2017-10-05
 • Pris: 359
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 223
 • Fysiska dimensioner: 220 x 165 x 17 mm
 • SAB: Qbab
 • ISBN: 9789188123978

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid?

Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid är skriven av författaren Simon Elvnäs

När gavs Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-05.

Var kan jag köpa Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid?

Vi rekommenderar att du köper Effektfull : detaljerade studier av ledarskap – så ökar du effekten av din tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kolibri gör 80 vingslag per sekund, en svala gör bara fem. Så vem är bäst på att flyga? Den som flaxar mest eller den som får ut störst effekt av varje vingslag? Simon Elvnäs har i en världsunik forskningsstudie filmat hundratals ledare och kartlagt deras beteenden. Slutsatsen är att chefer inte gör vad de ska göra, vad de vill göra, eller ens vad de tror att de gör. Den här boken presenterar en ny modell för ett effektfullt ledarskap baserad på verksamhetens, medarbetarnas och ledarens faktiska behov. Ett medvetet ledarskap där ledaren i stället för att göra mer av allt, gör mindre men rätt. Ur boken: “Som ledare styr du över vad som händer under 35 procent av din arbetstid. 65 procent av tiden är det händelserna som styr dig. Vi har räknat. På engelska finns begreppen effective och efficient. I Sverige använder vi bara ordet effektiv. I den här boken introducerar jag begreppet effektfull. Effektiv handlar om att få saker gjorda. Effektfull handlar om att göra saker på rätt sätt. När effektivitet dominerar över effektfullhet blir det många snabba möten och ledaren dränks av följdfrågor och missförstånd. Målet med den här boken är att bryta ned och illustrera vad som gör en ledare effektfull. Ledarskap är påverkan, men långt ifrån alla ledare påverkar som de önskar eller borde.” Simon Elvnäs är forskare vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. På plats inne i verksamheter har han och hans forskningsgrupp filmat över fem hundra ledare, vilket innebär tusentals filmer och observationer från ett tiotal branscher bevis på vad ledare egentligen gör när de utövar ledarskap.

Utgivande förlag: Volante