Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Acosta Jara Alain

Jämför och hitta det billigaste priset på Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao är skriven av Acosta Jara Alain och gavs ut 2015-07-30.

Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som bok, ljudbok eller e-bok.
Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 569

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao. Boken är skriven av författaren Acosta Jara Alain. Editorial Academica Espanola är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao var 2015-07-30.

Originalspråket som Acosta Jara Alain skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Biologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 8 mm och den väger så mycket som . Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao ISBN är 9783659066665. Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao är en fristående bok .


Läs Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som bok

För dig som vill köpa och läsa Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 569 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som ljudbok

Vill du lyssna på Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao som pocket

Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao
 • Författare: Acosta Jara Alain
 • Genre: Biologi
 • Förlag: Editorial Academica Espanola
 • Utgivningsdatum: 2015-07-30
 • Pris: 569
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9783659066665

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao?

Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao är skriven av författaren Acosta Jara Alain

När gavs Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-07-30.

Var kan jag köpa Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao?

Vi rekommenderar att du köper Efecto del Cdso4 En La Germinacion y Crecimiento de Plantulas de Cacao hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Se evaluó el efecto del sulfato de cadmio en la germinación de semillas, morfología de plántulas y concentración de cadmio en la biomasa de tres variedades de cacao (Theobroma cacao L.) Colección Mendis Paredes-99 (CMP-99), Colección Mendis Paredes-15 (CMP-15), Colección Castro Naranjal-51 (CCN-51), con tratamientos de T0 (testigo), T1 (50 ppm), T2 (100 ppm), T3 (150 ppm), T4 (200 ppm) y T5 (250 ppm) bajo la forma de sulfato de cadmio analizados con el diseño estadístico completamente al azar, con tres repeticiones.

Utgivande förlag: Editorial Academica Espanola