Edvards äventyr med traktorn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Catarina Ceder

Jämför och hitta det billigaste priset på Edvards äventyr med traktorn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Edvards äventyr med traktorn är skriven av Catarina Ceder och gavs ut 2018-09-03.

Edvards äventyr med traktorn som bok, ljudbok eller e-bok.
Edvards äventyr med traktorn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 140

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Edvards äventyr med traktorn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Edvards äventyr med traktorn. Boken är skriven av författaren Catarina Ceder. Vera Omni är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Edvards äventyr med traktorn var 2018-09-03.

Originalspråket som Catarina Ceder skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Edvards äventyr med traktorn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 227 x 176 x 7 mm och den väger så mycket som 210 g. Edvards äventyr med traktorn ISBN är 9789198483604. Edvards äventyr med traktorn är en del av serien: 1 (del 1).


Läs Edvards äventyr med traktorn som bok

För dig som vill köpa och läsa Edvards äventyr med traktorn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 140 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Edvards äventyr med traktorn som ljudbok

Vill du lyssna på Edvards äventyr med traktorn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Edvards äventyr med traktorn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Edvards äventyr med traktorn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Edvards äventyr med traktorn som pocket

Edvards äventyr med traktorn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Edvards äventyr med traktorn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Edvards äventyr med traktorn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Edvards äventyr med traktorn
 • Författare: Catarina Ceder
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Vera Omni
 • Utgivningsdatum: 2018-09-03
 • Pris: 140
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 227 x 176 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789198483604

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Edvards äventyr med traktorn?

Edvards äventyr med traktorn är skriven av författaren Catarina Ceder

När gavs Edvards äventyr med traktorn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-03.

Var kan jag köpa Edvards äventyr med traktorn?

Vi rekommenderar att du köper Edvards äventyr med traktorn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Edvard älskar traktorer, särskilt när han får vara med och köra dem. En dag får han köra traktorn alldeles själv, och råkar trycka på en knapp som gör att något väldigt märkligt händer. Följ med Edvard på hans äventyr med traktorn! En bok för alla barn som kan själv, särskilt mellan 3-6 år.

Utgivande förlag: Vera Omni