E-handel : organisering, distribution och hållbarhet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Frostenson

Jämför och hitta det billigaste priset på E-handel : organisering, distribution och hållbarhet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. E-handel : organisering, distribution och hållbarhet är skriven av Magnus Frostenson och gavs ut 2017-04-19.

E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som bok, ljudbok eller e-bok.
E-handel : organisering, distribution och hållbarhet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 216

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om E-handel : organisering, distribution och hållbarhet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring E-handel : organisering, distribution och hållbarhet. Boken är skriven av författaren Magnus Frostenson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för E-handel : organisering, distribution och hållbarhet var 2017-04-19.

Originalspråket som Magnus Frostenson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är E-handel vilket ger den Qi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa E-handel : organisering, distribution och hållbarhet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 5 mm och den väger så mycket som 171 g. E-handel : organisering, distribution och hållbarhet ISBN är 9789144118840. E-handel : organisering, distribution och hållbarhet är en fristående bok .


Läs E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som bok

För dig som vill köpa och läsa E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 216 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som ljudbok

Vill du lyssna på E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs E-handel : organisering, distribution och hållbarhet som pocket

E-handel : organisering, distribution och hållbarhet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa E-handel : organisering, distribution och hållbarhet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa E-handel : organisering, distribution och hållbarhet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: E-handel : organisering, distribution och hållbarhet
 • Författare: Magnus Frostenson
 • Genre: E-handel
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-04-19
 • Pris: 216
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 5 mm
 • SAB: Qi
 • ISBN: 9789144118840

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit E-handel : organisering, distribution och hållbarhet?

E-handel : organisering, distribution och hållbarhet är skriven av författaren Magnus Frostenson

När gavs E-handel : organisering, distribution och hållbarhet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-19.

Var kan jag köpa E-handel : organisering, distribution och hållbarhet?

Vi rekommenderar att du köper E-handel : organisering, distribution och hållbarhet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur organiseras e-handel? På vilka sätt förändrar den kundmötet? Hur fungerar distributionen? Leder e-handel till ökad hållbarhet? Kommer e-handel att ersätta den fysiska butiken? Frågorna är många och viktiga att besvara när detaljhandeln går in i en ny era och elektronisk handel blir en självklarhet.Den här boken svarar på frågorna. Den tar upp e-handelns organisering, kunder, distribution och frågor om hållbarhet. Särskilt viktigt är det att förstå hybridhandel, som innebär att företag bedriver både fysisk handel och e-handel parallellt. Boken är skriven ur ett företagsekonomiskt perspektiv och fungerar som en introduktion för alla som vill veta mer om e-handel.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB