Dynamisk ridning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gith Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Dynamisk ridning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dynamisk ridning är skriven av Gith Karlsson och gavs ut 2019-11-28.

Dynamisk ridning som bok, ljudbok eller e-bok.
Dynamisk ridning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 359

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dynamisk ridning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dynamisk ridning. Boken är skriven av författaren Gith Karlsson. Gith Karlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dynamisk ridning var 2019-11-28.

Originalspråket som Gith Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ridning, hoppning & ryttarskicklighet vilket ger den Rbeac som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Dynamisk ridning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 274 x 190 x 21 mm och den väger så mycket som 780 g. Dynamisk ridning ISBN är 9789151930015. Dynamisk ridning är en fristående bok .


Läs Dynamisk ridning som bok

För dig som vill köpa och läsa Dynamisk ridning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 359 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dynamisk ridning som ljudbok

Vill du lyssna på Dynamisk ridning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dynamisk ridning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dynamisk ridning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dynamisk ridning som pocket

Dynamisk ridning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dynamisk ridning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dynamisk ridning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dynamisk ridning
 • Författare: Gith Karlsson
 • Genre: Ridning, hoppning & ryttarskicklighet
 • Förlag: Gith Karlsson
 • Utgivningsdatum: 2019-11-28
 • Pris: 359
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 274 x 190 x 21 mm
 • SAB: Rbeac
 • ISBN: 9789151930015

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dynamisk ridning?

Dynamisk ridning är skriven av författaren Gith Karlsson

När gavs Dynamisk ridning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-28.

Var kan jag köpa Dynamisk ridning?

Vi rekommenderar att du köper Dynamisk ridning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“I den här boken vill jag dela med mig av mina tankar kring hästar och hästutbildning, med inspiration från klassisk och akademisk ridkonst. Här finner du ingående förklaringar av de olika momenten, med både teknik och känsla som utgångspunkt. Målet med min ridning är att hjälpa varje häst jag jobbar med att må lite bättre, både i sin kropp och i sitt sinne. Utbildningen bygger på god kommunikation via ett väl utvecklat signalsystem och en bra relation mellan häst och människa. Den skall ge arbetsglädje, motivation och självförtroende till såväl häst som ryttare och båda måste tillåtas att få testa gränser och göra fel för att på så sätt utvecklas. Varje svårighet skall ses som en möjlighet att utvecklas och utbildningen måste få ta den tid som varje individ behöver, samtidigt som det gäller att njuta av varje steg mot det tänkta målet. Välkommen att ta del av den!”

Utgivande förlag: Gith Karlsson