Dunder och Brak – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rikard Ask

Jämför och hitta det billigaste priset på Dunder och Brak innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dunder och Brak är skriven av Rikard Ask och gavs ut 2018-09-27.

Dunder och Brak som bok, ljudbok eller e-bok.
Dunder och Brak

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dunder och Brak

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dunder och Brak. Boken är skriven av författaren Rikard Ask. Willa Holma förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dunder och Brak var 2018-09-27.

Originalspråket som Rikard Ask skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Dunder och Brak i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 56 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 152 x 9 mm och den väger så mycket som 226 g. Dunder och Brak ISBN är 9789198038958. Dunder och Brak är en del av serien: Ernst och Gudrun (del 2).


Läs Dunder och Brak som bok

För dig som vill köpa och läsa Dunder och Brak som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dunder och Brak som ljudbok

Vill du lyssna på Dunder och Brak som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dunder och Brak som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dunder och Brak som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dunder och Brak som pocket

Dunder och Brak finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dunder och Brak med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dunder och Brak med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dunder och Brak
 • Författare: Rikard Ask
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Willa Holma förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-09-27
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 56
 • Fysiska dimensioner: 215 x 152 x 9 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789198038958

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dunder och Brak?

Dunder och Brak är skriven av författaren Rikard Ask

När gavs Dunder och Brak ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-27.

Var kan jag köpa Dunder och Brak?

Vi rekommenderar att du köper Dunder och Brak hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Har du önskat dig något väldigt mycket någon gång? Ett husdjur, en leksak, ett spel?Har det hänt att du fått ett paket och varit säker på att det var precis det du ville ha?Det hände Gudrun dagen före julafton. Paketet hon fick var stort. Jättestort.Men när hon öppnade var det inte alls vad hon önskade.Det var något helt annat …Om författarna:Om illustratören:Jutta Falkengren är verksam som illustratör, konstnär och formgivare. På Willa Holma förlag har Jutta Falkengren tidigare arbetat med Rikard Ask i de uppmärksammade bilderböckerna Ett monster med snurrig päls och De bortglömda benens hämnd och debuterade tillsammans med Linda Fridh med Den vindlande vägen och lilla grodan. Hon har även illustrerat Vems är kläderna på strecket, utgiven på Lindskog förlag. Rikard Ask är författare, redaktör och skrivpedagog. Han har i flera år arbetat med och skrivit läromedel för skolan inom så olika ämnen som svenska, geografi, biologi, kemi, matematik och teknik. Rikard Ask har även skrivit bilderböcker, till exempel Ett monster med snurrig päls och De bortglömda benens hämnd.Tove Berggren är författare och skrivpedagog. Hon debuterade 2012 på Bonnier Carlsen med barnboken Lennart Lordis loggbok – Utsikt från livets planet och 2013 kom Lennart Lordis andra loggbok – Nödsignal från horisonten. Att inspirera andra till att skriva är lika viktigt för henne som att skriva själv. Tove har sedan debuten arbetat i en mängd skapande skola-projekt med kreativt skrivande främst på låg- och mellanstadiet.I den andra boken om kompisarna Ernst och Gudrun får vi följa med på ett spännandejuläventyr. En märklig maskin, en skrattande skata, en inflykt. Och så Arnold med A förstås!

Utgivande förlag: Willa Holma förlag