Duktiga Annika

Duktiga Annika – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elsa Beskow

Jämför och hitta det billigaste priset på Duktiga Annika innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Duktiga Annika är skriven av Elsa Beskow och gavs ut 1999-01-01.

Duktiga Annika som bok, ljudbok eller e-bok.
Duktiga Annika

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 140

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Duktiga Annika

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Duktiga Annika. Boken är skriven av författaren Elsa Beskow. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Duktiga Annika var 1999-01-01.

Originalspråket som Elsa Beskow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf(yb) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Duktiga Annika i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 270 x 10 mm och den väger så mycket som 320 g. Duktiga Annika ISBN är 9789163812613. Duktiga Annika är en fristående bok .


Läs Duktiga Annika som bok

För dig som vill köpa och läsa Duktiga Annika som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 140 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Duktiga Annika som ljudbok

Vill du lyssna på Duktiga Annika som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Duktiga Annika som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Duktiga Annika som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Duktiga Annika som pocket

Duktiga Annika finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Duktiga Annika med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Duktiga Annika med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Duktiga Annika
 • Författare: Elsa Beskow
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 1999-01-01
 • Pris: 140
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 223 x 270 x 10 mm
 • SAB: Hcf(yb)
 • ISBN: 9789163812613

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Duktiga Annika?

Duktiga Annika är skriven av författaren Elsa Beskow

När gavs Duktiga Annika ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1999-01-01.

Var kan jag köpa Duktiga Annika?

Vi rekommenderar att du köper Duktiga Annika hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tidlös saga av Elsa Beskow, som utkom första gången 1941. Annika är en riktigt snäll och duktig flicka som kan hjälpa till med allt möjligt. Som att vakta kossan Majros när gärdsgården är trasig till exempel. Fast alldeles enkelt är det inte ens för Annika och så särskilt bara hade det nog inte gått om hon inte fått hjälp av den snälla hunden och en trevlig tomtefamilj! Elsa Beskow (1874-1953) är en av Sveriges mest kända bilderboksskapare. I generation efter generation har hon fängslat barn med sina varma, trygga, roliga, spännande och vackra böcker som finns utgivna på 14 språk världen över.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen