Dubbelstjärnan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ben Furman

Jämför och hitta det billigaste priset på Dubbelstjärnan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dubbelstjärnan är skriven av Ben Furman och gavs ut 2017-03-25.

Dubbelstjärnan som bok, ljudbok eller e-bok.
Dubbelstjärnan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dubbelstjärnan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dubbelstjärnan. Boken är skriven av författaren Ben Furman. Verti är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dubbelstjärnan var 2017-03-25.

Originalspråket som Ben Furman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Doka som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Dubbelstjärnan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 137 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 227 g. Dubbelstjärnan ISBN är 9789186679231. Dubbelstjärnan är en fristående bok .


Läs Dubbelstjärnan som bok

För dig som vill köpa och läsa Dubbelstjärnan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dubbelstjärnan som ljudbok

Vill du lyssna på Dubbelstjärnan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dubbelstjärnan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dubbelstjärnan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dubbelstjärnan som pocket

Dubbelstjärnan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dubbelstjärnan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dubbelstjärnan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dubbelstjärnan
 • Författare: Ben Furman
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Verti
 • Utgivningsdatum: 2017-03-25
 • Pris: 149
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 137
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 10 mm
 • SAB: Doka
 • ISBN: 9789186679231

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dubbelstjärnan?

Dubbelstjärnan är skriven av författaren Ben Furman

När gavs Dubbelstjärnan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-25.

Var kan jag köpa Dubbelstjärnan?

Vi rekommenderar att du köper Dubbelstjärnan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dubbelstjärnan är ett program som utvecklats av denfinska psykiatern Ben Furman och socialpsykologen Tapani Ahola för att främja den psykosociala arbetsmiljön.Dubbelstjärnan består av fyra teman som framkallar gemenskap och samarbete; uppskattning, framgång, skoj och omtanke, samt fyra teman som kan hota samarbete; hur man hanterar problem, kränkningar, motgångar och kritik.Varje tema beskrivs på ett enkelt sätt med ett antalbeskrivande exempel från arbetslivet. I slutet av varjekapitel hittar du ett flertal fördjupningsfrågor för fortsatta diskussioner.Dubbelstjärnan kan användas som en handbok för attutveckla alla typer av arbetsgrupper och organisa-tioner.Boken är skriven på ett roligt och lättläst sätt, som allamänniskor kan ta till sig och ha nytta av.Boken har varit en bestseller i ett flertal länder.

Utgivande förlag: Verti